Цвітна капуста по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Ми давно звикли до моркви по-корейськи, але схожу закуску можна приготувати і з цвітною капустою. Особисто мені такий варіант подобається навіть більше. Вона виходить пряної, хрусткою і дуже смачною.
Нижче я дам докладний опис, як приготувати кольорову капусту по-корейськи. Якщо любите гостре, то можна додати червоний мелений перець за смаком. Час приготування буде залежати від розмірів суцвіть. Якщо хочете приготувати закуску швидше, то розріжте кольорову капусту на маленькі суцвіття. Так вона швидше промаринуется. Блюдо підійде майже до будь-якого гарніру. Готується просто і відносно недовго. Якщо готувати днем, то до вечора пікантна закуска буде готова.
- Кольорова капуста - 500 грам
- Морква - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Вода - 500-600 мілілітрів
- Цукор - 1/2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 50 мілілітрів
- Рослинна олія - 25 мілілітрів
- Приправа - 1-3 чайних ложок (для моркви по-корейськи)
Підготуйте всі інгредієнти.
Цвітну капусту розберіть на суцвіття. Відваріть в киплячій воді 5 хвилин.
Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Часник наріжте кружальцями.
Для маринаду додайте у воду цукор, сіль, оцет і рослинне масло. Доведіть до кипіння і варіть 5 хвилин.
У велику миску викладіть варену цвітну капусту і часник. Зверху засипте приправу для моркви по-корейськи і додайте моркву.
Залийте гарячим маринадом. Акуратно розмішайте і залиште маринуватися на 5-6 годин.
Цвітна капуста по-корейськи готова, приємного вам апетиту!