Рецепт Капуста, маринована по-корейськи з буряком фото

Капуста, маринована по-корейськи з буряком
(покроковий рецепт з фото)

Корейська кухня
Буряк, Овочі, Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Капуста, маринована по-корейськи з буряком - універсальна закуска і для будь-якого святкового столу, і на кожен день. Овочі дуже гармонійно поєднуються між собою, виходить смачно і ситно!

Особисто для мене немає кращого закуски, ніж капуста, маринована по-корейськи з буряком в домашніх умовах. Якщо хочете, щоб капуста вийшла більш гострою, можна додати перець чилі, головне в цій справі не переборщити. Маринована капуста з буряком може використовуватися для приготування салатів або просто подаватися разом з основним гарніром. Хай щастить!

  • Капуста білокачанна - 3 кілограма
  • Часник - 2 штуки
  • Буряк - 200 грам
  • Морква - 200 грам
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Сіль - 5 чайних ложок
  • Цукор - 170 грам
  • Оцет столовий - 200 мілілітрів
капуста, маринована по-корейськи з буряком - фото крок 1
Капусту ретельно промиваємо та нарізаємо невеликими квадратними шматочками.
капуста, маринована по-корейськи з буряком - фото крок 2
Буряк очищаємо і нарізаємо тонкими скибочками.
капуста, маринована по-корейськи з буряком - фото крок 3
Морква потрібно промити, очистити і натерти на крупній тертці.
капуста, маринована по-корейськи з буряком - фото крок 4
Тепер викладаємо все овочі шарами у велику каструлю. Також додаємо зубчики часнику.
капуста, маринована по-корейськи з буряком - фото крок 5
Верхнім шаром повинна бути капуста.
капуста, маринована по-корейськи з буряком - фото крок 6
Приготуємо маринад. З'єднуємо оцет з цукром, сіллю і рослинним маслом. Додаємо літр окропу, і перемішуємо. Заливаємо приготовленим маринадом капусту з овочами, зверху встановлюємо гніт. Ми залишаємо капусту на 2-3 діб, після чого розкладаємо по стерилізованим банкам і прибираємо в холодильник для зберігання. Смачного!

Схожі рецепти