Рецепт Капуста по-болгарськи фото

Капуста по-болгарськи
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі, Капуста
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Консервація

Капуста по-болгарськи - смачна, соковита і апетитна закуска. Подавати до столу таку заготовку можна в якості салату. Повірте, він ідеально доповнить будь-який гарнір і будь-яку страву.

Капуста по-болгарськи виходить солодкуватої і дуже пікантній, вона сподобається всім без винятку. Рецепт простий і не вимагає багато ваших зусиль. Приготуйте капусту по-болгарськи, впевнена, ви оціните цю заготовку по достоїнству.

  • Капуста - 600 грам
  • Перець солодкий - 300 грам
  • Морква - 300 грам
  • Цукор - 0, 3 склянки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Оцет 9% - 0, 5 склянки
  • Лавровий лист - 1 штука
капуста по-болгарськи - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
капуста по-болгарськи - фото крок 2
Капусту наріжте традиційно - тонкою соломкою. Літрову банку вимийте і простерилизуйте.
капуста по-болгарськи - фото крок 3
Болгарський перець очистіть і сполосніть, наріжте смужками.
капуста по-болгарськи - фото крок 4
Моркву очистіть і вимийте, наріжте тонкою соломкою.
капуста по-болгарськи - фото крок 5
Перемішайте овочі і складіть в стерильну банку.
капуста по-болгарськи - фото крок 6
На плиті приготуйте маринад з води, оцту, масла і цукру, додайте сіль. provara 5 хвилин і влийте до капусти.
капуста по-болгарськи - фото крок 7
Стерилізують заготовку 10 хвилин з моменту закипання води в каструлі. Після закатати капусту стерильною кришкою і поставте догори дном, укутайте і залиште на добу в спокої. Зберігайте капусту в коморі.
капуста по-болгарськи - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти