Рецепт Канапе з копченою сьомгою «сім шарів» фото

Канапе з копченою сьомгою «сім шарів»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти, Сьомга
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет

Дуже часто для закусок використовують копчену або солону рибу. Її можна красиво порізати невеликими шматочками, також вона поєднується з великою кількістю продуктів. Пропоную відмінну закуску!

Рецепт дозволяє вашої фантазії розкриватися у всій красі. Наприклад, я пропоную вам дізнатися, як приготувати канапе з копченою сьомгою "сім шарів" . У закусці вдало буде виглядати будь-яка червона риба (катані, лосось і інші). Вона може бути і слабосоленої. Святковий стіл добре доповнить такий легкий перекус.

  • Вершкове масло - 10 грам
  • Твердий сир - 40 грам
  • Червона ікра - 10 грам
  • Сьомга малосольна - 100 грам (або kopchёnaya)
канапе з копченою сьомгою
Батон наріжте красивими невеликими шматочками.
канапе з копченою сьомгою
Кожен шматочок промажте маслом.
канапе з копченою сьомгою
Сир виріжте за формою хлібних шматків.
канапе з копченою сьомгою
Рибу наріжте кубиками.
канапе з копченою сьомгою
На довгу ніжку-шпажку надіньте 7 шарів інгредієнтів, чергуючи їх між собою.
канапе з копченою сьомгою
Зверху прикрасьте канапе ікрою. Приємною дегустації!

Схожі рецепти