Канапе з копченою сьомгою «сім шарів»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже часто для закусок використовують копчену або солону рибу. Її можна красиво порізати невеликими шматочками, також вона поєднується з великою кількістю продуктів. Пропоную відмінну закуску!
Рецепт дозволяє вашої фантазії розкриватися у всій красі. Наприклад, я пропоную вам дізнатися, як приготувати канапе з копченою сьомгою "сім шарів" . У закусці вдало буде виглядати будь-яка червона риба (катані, лосось і інші). Вона може бути і слабосоленої. Святковий стіл добре доповнить такий легкий перекус.
- Вершкове масло - 10 грам
- Твердий сир - 40 грам
- Червона ікра - 10 грам
- Сьомга малосольна - 100 грам (або kopchёnaya)
Батон наріжте красивими невеликими шматочками.
Кожен шматочок промажте маслом.
Сир виріжте за формою хлібних шматків.
Рибу наріжте кубиками.
На довгу ніжку-шпажку надіньте 7 шарів інгредієнтів, чергуючи їх між собою.
Зверху прикрасьте канапе ікрою. Приємною дегустації!