Рецепт Канапе з копченою сьомгою «сім шарів» фото

Канапе з копченою сьомгою «сім шарів»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Дуже часто для закусок використовують копчену або солону рибу. Її можна красиво порізати невеликими шматочками, також вона поєднується з великою кількістю продуктів. Пропоную відмінну закуску!

Опис приготування:

Рецепт дозволяє вашої фантазії розкриватися у всій красі. Наприклад, я пропоную вам дізнатися, як приготувати канапе з копченою сьомгою"Сім шарів" . У закусці вдало буде виглядати будь-яка червона риба (катані, лосось і інші). Вона може бути і слабосоленої. Святковий стіл добре доповнить такий легкий перекус.

  • Вершкове масло - 10 грам
  • Твердий сир - 40 грам
  • Червона ікра - 10 грам
  • Сьомга малосольна - 100 грам (або kopchёnaya)
канапе з копченою сьомгою
Батон наріжте красивими невеликими шматочками.
канапе з копченою сьомгою
Кожен шматочок промажте маслом.
канапе з копченою сьомгою
Сир виріжте за формою хлібних шматків.
канапе з копченою сьомгою
Рибу наріжте кубиками.
канапе з копченою сьомгою
На довгу ніжку-шпажку надіньте 7 шарів інгредієнтів, чергуючи їх між собою.
канапе з копченою сьомгою
Зверху прикрасьте канапе ікрою. Приємною дегустації!

Схожі рецепти