Канапе з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите закуски з рибкою? Я, зізнатися, дуже. Ось поспішаю запропонувати вам нескладний, але дуже апетитний варіант, як приготувати канапе з сьомгою. Чудова ідея для фуршету і святкового столу.
Закуска чудово поєднує в собі простоту і вишуканість. Яйця слід відварити заздалегідь, щоб вони добре охололи. Основою може бути як звичайний багет, так і житній хліб зі злаками, наприклад, щоб канапе були не тільки смачними, але і корисними. Рекомендую рецепт на замітку!
- Хліб - 4 скибочки
- Варене яйце - 2 штуки
- Авокадо - 1-2 штук
- Гірчичний - 1.5 чайних ложки
- Цибулина - 1/3 штуки
- Сьомга - 100 грам (копчена або слабосолона)
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. Насамперед включіть її і розігрійте до 180 градусів. Підготуйте хліб і стакан. За допомогою склянки виріжте кружечки. Відправте їх хвилин на 6-7 в духовку.
2. Готовий хліб остудіть трохи. А тим часом наріжте дрібно м'якоть авокадо і яйця. Можна додати трохи гірчиці для пікантності. Викладіть на хліб.
3. Додайте сіль, перець, по шматочку рибки і зелень. От і все, канапе з сьомгою готові.
Красиво, згодні?
Красиво, згодні?