Новорічні канапе з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Прикрасьте свій святковий стіл дуже класною і апетитною закускою. Якщо ви як раз продумуєте меню, не проходьте повз рецепта. З покроковою інструкцією ви без праці його повторіть!
Покажу вам, як приготувати новорічні канапе з сьомгою на маленьких млинці. Це не тільки дивно смачно, але і неймовірно красиво! Така закуска обов'язково викличе справжній захват у ваших близьких і гостей. Для святкового столу - це саме те, що потрібно!
- Борошно - 170 грам (пшеничне і цільнозернових)
- Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 250 мілілітрів
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Крем-сир - 100 грам
- Вершки - 2 Ст. Ложки
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець, зелень - За смаком
- Копчена сьомга - 200 грам
1. У глибоку миску просійте борошно, додайте дріжджі, сіль і вбийте яйце. Влийте тепле молоко.
2. Ретельно перемішайте до однорідності. Дайте постояти хвилин 10-15.
3. Розігрійте на сковороді рослинне масло. Ложкою викладайте тісто і смажте маленькі млинчики.
4. З двох сторін до рум'яної.
5. У глибокій мисці з'єднайте крем-сир, вершки, сік лимона, сіль і перець. Добре перемішайте. За бажанням додайте зелень.
6. Викладіть на млинець трохи крем-сиру і скибочку сьомги. Прикрасьте за бажанням зеленню, оливкою або каперсами.
Смачних вам свят!
Смачних вам свят!