Рецепт Канапе з грибами на шпажках фото

Канапе з грибами на шпажках
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти , Гриби , Печериці , Сьомга
Дієтичне харчування
На святковий стіл , Фуршет
Гарячі страви , Страви на шпажках
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Пропоную вам цікавий рецепт приготування канапе з грибами на шпажках. Якщо не знали, канапе бувають і теплими, та ще й такими смачними! словом, спробуйте, риба і гриби - ідеальне поєднання!

Опис приготування:

Я дуже часто такі канапе з грибами на шпажках в домашніх умовах називаю"сільськими канапе" . Адже правда, дуже часто французькі вишукування у вигляді маленьких закусочних бутербродів наші люди не до кінця сприймають. А вже чоловіки - і поготів. Їм подавай щось ситне і звичне. Так ось цей простий рецепт канапе з грибами на шпажках, як мені здається, і є тим самим вдалим компромісом наших звичних інгредієнтів і оригінальною"закордонної" подачею!

  • Сьомга - 1 кілограм
  • Печериці - 0.5 кілограма
  • Йогурт - 150 грам (або нежирна сметана)
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
канапе з грибами на шпажках - фото крок 1
1. Сьомгу ріжемо шматочками, і маринуємо в йогурті, змішаному з зеленню та спеціями.
канапе з грибами на шпажках - фото крок 2
2. Гриби ретельно помиємо, обсушити. Маринуємо в суміші масла і соєвого соусу. І рибу, і гриби тримаємо в маринаді не більш 15-20 хвилин.
канапе з грибами на шпажках - фото крок 3
3. Тепер включаємо духовку, нехай гріється. Нанизуємо на шпажки по черзі гриби і рибу, загортаємо в фольгу. Запікаємо 15-20 хвилин при 180 градусах.
канапе з грибами на шпажках - фото крок 4
4. Смачного!

Схожі рецепти