Канапе з грибами на шпажках
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам цікавий рецепт приготування канапе з грибами на шпажках. Якщо не знали, канапе бувають і теплими, та ще й такими смачними! словом, спробуйте, риба і гриби - ідеальне поєднання!
Я дуже часто такі канапе з грибами на шпажках в домашніх умовах називаю "сільськими канапе" . Адже правда, дуже часто французькі вишукування у вигляді маленьких закусочних бутербродів наші люди не до кінця сприймають. А вже чоловіки - і поготів. Їм подавай щось ситне і звичне. Так ось цей простий рецепт канапе з грибами на шпажках, як мені здається, і є тим самим вдалим компромісом наших звичних інгредієнтів і оригінальною "закордонної" подачею!
- Сьомга - 1 кілограм
- Печериці - 0.5 кілограма
- Йогурт - 150 грам (або нежирна сметана)
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Сьомгу ріжемо шматочками, і маринуємо в йогурті, змішаному з зеленню та спеціями.
2. Гриби ретельно помиємо, обсушити. Маринуємо в суміші масла і соєвого соусу. І рибу, і гриби тримаємо в маринаді не більш 15-20 хвилин.
3. Тепер включаємо духовку, нехай гріється. Нанизуємо на шпажки по черзі гриби і рибу, загортаємо в фольгу. Запікаємо 15-20 хвилин при 180 градусах.
4. Смачного!