Рецепт Канапе з креветками на шпажках фото

Канапе з креветками на шпажках
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет, Новий рік, Різдво

Диван - це французький міні-бутерброд. Спочатку він складався з невеликого шматочка хліба, покритого помідором, шинкою, сиром і т.Д. Пізніше список інгердіентов розширився, дійшовши до нескінченності.

У цих канапе немає нічого зайвого, кожен інгредієнт відіграє свою важливу роль. Основний інгредієнт, звичайно ж, це креветки. Саме вони визначають смак канапе і є домінантою. Лимон надає легку кислинку, робить смак креветок цікавішим і пікантним. А твердий сир (звичайно ж, хороший і дорогий) робить закуску більш благородної, доповнює її смак новими нотками.

Готуються канапе з креветками дуже просто і швидко, буквально за 10 хвилин. Так що до приходу гостей ви встигнете не тільки приготувати закуски, але і привести себе в порядок. Що стоїть за лічені хвилини відварити креветки, порізати сир і лимон, і все це надіти на шпажки або зубочистки, прикрасивши зеленою цибулею.

Сьогодні поділюся з вами своїм улюбленим рецептом, як приготувати канапе з креветками на шпажках. Спробуйте і ви!

  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Креветки - 200 грам
  • Сир твердий - 120 грам
канапе з креветками на шпажках - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Креветки купуйте сухий заморозки, так ви не будете переплачувати за лід і вбережете себе від зіпсованого продукту. Відваріть креветки в воді з додаванням солі і 1 немає. Ложки насіння кропу.
канапе з креветками на шпажках - фото крок 2
Креветки очистіть, лимон поріжте дрібними шматочками, не знімаючи шкірку, вона додасть канапе особливу родзинку і апетитний колір. Сир порізати невеликими плоскими квадратиками.
канапе з креветками на шпажках - фото крок 3
Проткніть всі три інгредієнти шпажками або зубочистками в такому порядку: спочатку один кінець креветки, потім лимон, другий кінець креветки і, нарешті, твердий сир. Завдяки сиру, канапе буде стійко стояти. Прикрасьте закуску дрібно рубаним луком і подавайте захопленим гостям до червоного і білого вина.

Схожі рецепти