Какао з Кероб
(покроковий рецепт з фото)
Кероб - сушені подрібнені плоди ріжкового дерева. Він позиціонується як заміна какао-порошку, з ним можна приготувати ті ж страви. Сьогодні пропоную зварити какао з Кероб.
Докладніше, як приготувати какао з Кероб, я розповім нижче. Кероб рекомендую використовувати обсмажений, у нього найприємніший смак для напоїв. Якщо хочете зробити смак какао більш вершковим, замініть 1/3 молока нежирними вершками. Це ароматний, солодкуватий напій, який має абсолютно неповторний смак! Рекомендую обов'язково спробувати!
- Молоко - 500 мілілітрів
- Кероб - 2 Ст. Ложки
- Вода - 60 мілілітрів
- Цукор - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
У каструлю налийте молоко і поставте на середній вогонь.
Просійте порошок Кероб, налийте в нього трохи теплої води і перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
Влийте воду з Кероб в гаряче молоко. Доведіть до кипіння. Додайте цукор, варіть напій 3-4 хвилини на повільному вогні.
Какао з Кероб готове, смачного!