Рецепт Какао з Кероб фото

Какао з Кероб
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Напої
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.

Кероб - сушені подрібнені плоди ріжкового дерева. Він позиціонується як заміна какао-порошку, з ним можна приготувати ті ж страви. Сьогодні пропоную зварити какао з Кероб.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати какао з Кероб, я розповім нижче. Кероб рекомендую використовувати обсмажений, у нього найприємніший смак для напоїв. Якщо хочете зробити смак какао більш вершковим, замініть 1/3 молока нежирними вершками. Це ароматний, солодкуватий напій, який має абсолютно неповторний смак! Рекомендую обов'язково спробувати!

  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Кероб - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 60 мілілітрів
  • Цукор - За смаком
какао з Кероб - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
какао з Кероб - фото крок 2
У каструлю налийте молоко і поставте на середній вогонь.
какао з Кероб - фото крок 3
Просійте порошок Кероб, налийте в нього трохи теплої води і перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
какао з Кероб - фото крок 4
Влийте воду з Кероб в гаряче молоко. Доведіть до кипіння. Додайте цукор, варіть напій 3-4 хвилини на повільному вогні.
какао з Кероб - фото крок 5
Какао з Кероб готове, смачного!

Схожі рецепти