Рецепт Кероб (напій) фото

Кероб (напій)
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок
Напої , Молочні
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 5 хв.

Кероб - низькокалорійний замінник какао, якщо хто ще не знає. Він майже такий же за смаком і виглядом, проте, він дієтичний. Розповім про простому способі його застосування, як приготувати кероб (напій).

Опис приготування:

З цим порошком знайомі далеко не всі, більше відомий він в кулінарних колах. Його складно відрізнити від звичного нам какао-порошку. Його використовують для приготування напоїв, для десертів, випічки, додають в крем. Сьогодні зробимо гарячий напій з Кероб, що дуже люблять діти.

  • Обезжирене молоко - 225 мілілітрів
  • Кероб - 1 Ст. Ложка
  • Мускатний горіх - За смаком
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Цукор - За смаком
кероб (напій) - фото крок 1
1. З'єднайте молоко з водою і нагрійте, але немає аргументів кипіння. Можна використовувати будь-яке молоко або тільки воду.
кероб (напій) - фото крок 2
2. Всипте кероб (порошок), за смаком мускатний горіх і цукровий пісок, гарненько розмішайте все вміст.
кероб (напій) - фото крок 3
3. Розлийте теплий напій по чашках і відразу подавайте.

Схожі рецепти