Кероб (напій)
(покроковий рецепт з фото)
Кероб - низькокалорійний замінник какао, якщо хто ще не знає. Він майже такий же за смаком і виглядом, проте, він дієтичний. Розповім про простому способі його застосування, як приготувати кероб (напій).
З цим порошком знайомі далеко не всі, більше відомий він в кулінарних колах. Його складно відрізнити від звичного нам какао-порошку. Його використовують для приготування напоїв, для десертів, випічки, додають в крем. Сьогодні зробимо гарячий напій з Кероб, що дуже люблять діти.
- Обезжирене молоко - 225 мілілітрів
- Кероб - 1 Ст. Ложка
- Мускатний горіх - За смаком
- Вода - 50 мілілітрів
- Цукор - За смаком
1. З'єднайте молоко з водою і нагрійте, але немає аргументів кипіння. Можна використовувати будь-яке молоко або тільки воду.
2. Всипте кероб (порошок), за смаком мускатний горіх і цукровий пісок, гарненько розмішайте все вміст.
3. Розлийте теплий напій по чашках і відразу подавайте.