Рецепт Цукерки з Кероб фото

Цукерки з Кероб
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Горіхи
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, На святковий стіл, Фуршет
Десерти, Цукерки

Кероб - це плоди ріжкового дерева, які подрібнюють в порошок. За своїми смаковими властивістю кероб нагадує какао-порошок, але солодший і не містить кофеїну.

Нижче я розповім докладніше, як приготувати цукерки з Кероб. Якщо ви хочете цукерки з кокосовою смаком, то використовуйте нерафінована кокосове масло. Також його можна замінити на какао масло. За бажанням в цукерки можна додати горішки або сушені ягоди на ваш смак. Рецепт простий, швидкий, а головне смачний і корисний!

  • Кокосова олія - 100 грам(rafinirovannoe)
  • Кероб - 100 грам
  • Цукор кокосовий - За смаком
  • Ванільний сироп - 2-3 капель
цукерки з Кероб - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
цукерки з Кероб - фото крок 2
Змішайте в мисці кероб з кокосовим цукром.
цукерки з Кероб - фото крок 3
На водяній бані розтопіть кокосове масло. Додайте ванільний сироп для аромату.
цукерки з Кероб - фото крок 4
Влийте розтоплене кокосове масло в миску. Перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
цукерки з Кероб - фото крок 5
Розлийте суміш по формочках для цукерок. Приберіть цукерки в морозильну камеру на 3 годину.
цукерки з Кероб - фото крок 6
Цукерки з Кероб готові, смачного!

Схожі рецепти