Цукерки з Кероб
(покроковий рецепт з фото)
Кероб - це плоди ріжкового дерева, які подрібнюють в порошок. За своїми смаковими властивістю кероб нагадує какао-порошок, але солодший і не містить кофеїну.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати цукерки з Кероб. Якщо ви хочете цукерки з кокосовою смаком, то використовуйте нерафінована кокосове масло. Також його можна замінити на какао масло. За бажанням в цукерки можна додати горішки або сушені ягоди на ваш смак. Рецепт простий, швидкий, а головне смачний і корисний!
- Кокосова олія - 100 грам(rafinirovannoe)
- Кероб - 100 грам
- Цукор кокосовий - За смаком
- Ванільний сироп - 2-3 капель
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте в мисці кероб з кокосовим цукром.
На водяній бані розтопіть кокосове масло. Додайте ванільний сироп для аромату.
Влийте розтоплене кокосове масло в миску. Перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
Розлийте суміш по формочках для цукерок. Приберіть цукерки в морозильну камеру на 3 годину.
Цукерки з Кероб готові, смачного!