Гарячий шоколад з Кероб
(покроковий рецепт з фото)
Кероб - порошок, який виготовляється з кори Ріжкового дерева і є альтернативою какао-бобів. Подивіться, як приготувати гарячий шоколад з Кероб, ароматний і корисний напій.
Такий замінник какао як кероб радять багато дієтологів. На шляху Антиоксиданти, які борються зі старінням шкіри. Кероб не містить кофеїн і в 10 раз менш жирний в порівнянні з какао. Загалом, продукт дуже корисний, і зараз його можна купити без проблем. Тому ознайомтеся з рецептом і пробуйте новий напій із задоволенням.
- Кероб - 1, 5 Ст. Ложки
- Молоко - 200 мілілітрів
- Вода кип'ячена - 200 мілілітрів
- Тростинний цукор - 2 чайних ложки
- Кориця мелена - За смаком
- Імбир мелений - За смаком
Кероб просійте в тарілку за допомогою дрібного сита. Тепер знадобиться тепла вода приблизно 40 градусів. Краще використовувати охолоджені кип'ячену воду. Розбавте нею кероб.
Нагрейте молоко в сотейнике, але не кип'ятіть його. Продовжуючи нагрівати молоко, влийте в нього розведений кероб. Перемішайте все віночком.
Коли напій почне пінитися, зніміть його з вогню. Додайте цукор, імбир, корицю, перемішайте і знову поставте на вогонь. Варіть протягом ще трьох хвилин.
Тепер гарячий шоколад готовий! дочекайтеся, поки він трохи охолоне. Потім розлийте по гуртках і пробуйте!