Рецепт Гарячий шоколад з Кероб фото

Гарячий шоколад з Кероб
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На полуденок
Напої
Кількість порцій: 3
Час приготування: 15 хв.

Кероб - порошок, який виготовляється з кори Ріжкового дерева і є альтернативою какао-бобів. Подивіться, як приготувати гарячий шоколад з Кероб, ароматний і корисний напій.

Опис приготування:

Такий замінник какао як кероб радять багато дієтологів. На шляху Антиоксиданти, які борються зі старінням шкіри. Кероб не містить кофеїн і в 10 раз менш жирний в порівнянні з какао. Загалом, продукт дуже корисний, і зараз його можна купити без проблем. Тому ознайомтеся з рецептом і пробуйте новий напій із задоволенням.

  • Кероб - 1, 5 Ст. Ложки
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Вода кип'ячена - 200 мілілітрів
  • Тростинний цукор - 2 чайних ложки
  • Кориця мелена - За смаком
  • Імбир мелений - За смаком
гарячий шоколад з Кероб - фото крок 1
Кероб просійте в тарілку за допомогою дрібного сита. Тепер знадобиться тепла вода приблизно 40 градусів. Краще використовувати охолоджені кип'ячену воду. Розбавте нею кероб.
гарячий шоколад з Кероб - фото крок 2
Нагрейте молоко в сотейнике, але не кип'ятіть його. Продовжуючи нагрівати молоко, влийте в нього розведений кероб. Перемішайте все віночком.
гарячий шоколад з Кероб - фото крок 3
Коли напій почне пінитися, зніміть його з вогню. Додайте цукор, імбир, корицю, перемішайте і знову поставте на вогонь. Варіть протягом ще трьох хвилин.
гарячий шоколад з Кероб - фото крок 4
Тепер гарячий шоколад готовий! дочекайтеся, поки він трохи охолоне. Потім розлийте по гуртках і пробуйте!

Схожі рецепти