Kadındzdjin
(покроковий рецепт з фото)
Kadındzdjin - пиріг з осетинським сиром і зеленою цибулею. Неперевершений смак цього пирога не залишить нікого байдужим, спробуйте і ви!
Приготувати кадиндзджін досвідченому кулінарові, я думаю, буде не складно. Блюдо дуже смачне, Проте, вимагає уваги до нюансів приготування. Особливу увагу приділіть приготування тіста - адже це основа пирога. Нижче наведено покроковий рецепт приготування кадиндзджіна. Успіхів!
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Борошно - 800 грам
- Яйце - 1 штука (для тіста)
- Вершкове масло - 150 грам (для тіста)
- Молоко - 250 мілілітрів
- Вода - 250 мілілітрів
- Масло рослинне - 250 мілілітрів
- Цибуля зелена - 150 грам
- Яйце - 5 штук (для начинки)
- Сир Адигейський - 50 грам
- Добре - 150 грам
- Вершкове масло - 20 грам (для начинки)
- Сіль - За смаком
Розмішайте в чашці дріжджі з маслом, розбавте теплою водою і поставте в тепле місце. Вершкове масло розтопіть в тазику, вбийте одне яйце, перемішайте і всипте просіяне борошно. Тепер акуратно вилийте дріжджі на борошно і легко перемішайте. Влейте молоко, паралельно замішуючи тісто. В кінці додайте рослинне масло, не перестаючи замішувати. Тазик накрийте рушником і поставте в тепле місце. Через годину тісто підійде.
Приготовим начинку, поки підходить тісто. Дрібно наріжте зелену цибулю, обсмажте його у вершковому маслі, потім додайте на сковороду порізані яйця і сир (суміш адегейского + сулугуні 1 до 3). Додати сіль.
Візьміть з тазика 200 г тесту, розімніть на столі в коржик. У центр покладіть сирно-цибулевий начинку. Краї тесту зберіть до центру і защіпніте, потім акуратно сплющите долонями. Переверніть корж і знову примніть до столу. Покладіть корж у форму для запікання, вузликом вниз. В середині зробіть отвір пальцем, щоб тісто не здулося. Запікати 20-25 хвилин, температура 250 градусів.
Готово! подавати, поливаючи вершковим маслом. Смачного!