Качка в рукаві з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Таке відмінне блюдо, як качка в рукаві з рисом в домашніх умовах готується просто, до того ж, об'єднує в собі і гарнір, і закуску. Так що можна хіба що салатик ще зробити і подавати!
Хочу вам розповісти, як зробити качку в рукаві з рисом. Таке дивне блюдо відмінно годиться для випадків, коли настають гості, але "накривати поляну" у вас ні сил, ні часу, ні бажання немає. Тут же, як я і говорила, ви можете скористатися цим простим рецептом качки в рукаві з рисом, зробити м'ясну або сирну нарізку, і приготувати легкий овочевий салат. Або, в кінці кінців, консервацію з полиці дістаньте! Бажаю удачі!
- Качка - 1 штука
- Мал - 300 грам
- Спеції - За смаком
1. Качку натираємо спеціями з усіх боків (і всередині теж). Поки птах маринується, ми відваримо рис в підсоленій воді до готовності.
2. Чекаємо, щоб рис трохи охолоне, фаршируємо качку рисом, скріплюючи джгутами або зубочистками. Трохи солимо і перчимо, поміщаємо м'ясо в пакет.
3. Відправляємо в духовку туго зав'язаний пакет. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Через годину після нагрівання раджу дістати і зробити кілька отворів зверху, щоб пакет не луснув.
4. А ось таке гарне блюдо отримуємо в підсумку! Смачного!