Качка з апельсинами в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
У нас в родині жодне свято не обходиться без приголомшливого гарячого страви з духовки. Найчастіше я готую птицю. Якщо є можливість, то замість криці купую качку. М'ясо у неї жирне, але смачне!
Для мене завжди блюдо ідеально, коли в ньому поєднується простота з вишуканістю. Вам просто необхідно взяти тушку і додати до неї якусь родзинку. Наприклад, прочитайте про те, як приготувати качку з апельсинами в рукаві. Рецепт, з яким впорається навіть новачок в кулінарії.
- Качка велика - 1 штука
- Апельсин - 2 штуки
- Сіль - За смаком
Качку випатрати, видаліть зайвий жир. Потім її промийте. Апельсин промийте і наріжте кружальцями.
Натріть птицю сіллю всередині і зовні. В качку помістіть частина нарізаних апельсинів. Викладіть тушку в рукав для запікання, а також покладіть кілька гуртків апельсина. Рукав зав'яжіть.
Запікайте качку в розігрітій духовці при 200 градусах 30 хвилин.
А потім запікайте качку ще 1, 5 годин 150 градусах. Подавайте блюдо з гарніром з картоплі. Смачного!