Рецепт Качка з яблуками в рукаві фото

Качка з яблуками в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Фрукти , Картопля , Яблука , Качка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , Страви в рукаві
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Качине м'ясо ні з чим не порівняєш. Правда, з качки м'яса-то - тільки грудка. І все ж її хочеться. Качка з яблуками в рукаві готується у власному соку та спеціях. Виходить дуже смачно! Спробуйте!

Опис приготування:

Качка до приготування виглядає жирної і великий. Але більшу частину її маси складає жир, який можна використовувати для смаження овочів згодом. До качці дуже підходять"солодкі" спеції - духмяний горошок, обкладинка, гвоздика, мускатний горіх. Смачно подавати її з грушевим або брусничним варенням. Качка з яблуками - класичне блюдо. А готувати ми її будемо по-новому - в рукаві для запікання. Рукава продаються у великих магазинах. В комплект входять і спеціальні затиски. Для приготування качки краще вибирайте безрозмірні рукава, які можна відрізати. Слідкуйте за тим, що набряклий рукав не торкався стінок духовки.

Отже, як приготувати качку з яблуками в рукаві?

1. Качку промийте, просушіть і викладіть в миску. Натріть сумішшю з чорного та духмяного перців, соєвого соусу, меду і кориці. Натикається птицю гвоздичкой. Якщо є час, залиште на ніч. Якщо вільної вночі не маєте, то нехай в такому вигляді полежить хоча б години дві.

2. Картоплю промийте і очистіть. Наріжте на дві або чотири частини вздовж. Присипте сіллю, перцем і кмином. Перемішайте.

3. Яблука промийте, очистіть від шкірки і виріжте серцевину. Наріжте на чотири часточки. Часточки яблук посипте корицею.

4. Качку нафаршіруйте яблуками, zasheyte nitkami або затиснутий zubochistkoy.

5. На деку розкладіть рукав. Покладіть в нього фаршировану яблуками качки, а навколо розподіліть залишилися яблука і картопля. Кінці рукава затисніть зажимами.

6. Поставте деко з качкою в рукаві в холодну духовку. Потім включите її на 190-200 градусів (перевірте, яка температура вказана на рукаві для випічки! ). Випікайте протягом 2, 5 годин. В кінці запікання (для 15 хвилин до закінчення) акуратно розріжте рукав, щоб скоринка качки підрум'янилася.

Качка з яблуками в рукаві готова! Якщо качку готуєте без картоплі, злийте качиний жир (в його буде багато! ). Він відмінно підходить для смаження картоплі. Виходить дуже смачно!

Смачного!

  • Качка - 1 штука
  • Яблука - 3-4 штук
  • Картопля - 3-4 штук
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний перець - - За смаком
  • Запашний перець - - За смаком
  • Гвоздика - 1-2 чайних ложок
  • Обкладинка - - За смаком
  • Соєвий соус - 1/3 склянки
  • Мед - 1-2 Ст. Ложок
  • Кмин - 1-2 чайних ложок
Качка до приготування виглядає жирної і великий. Але більшу частину її маси складає жир, який можна використовувати для смаження овочів згодом. До качці дуже підходять"солодкі" спеції - духмяний горошок, обкладинка, гвоздика, мускатний горіх. Смачно подавати її з грушевим або брусничним варенням. Качка з яблуками - класичне блюдо. А готувати ми її будемо по-новому - в рукаві для запікання. Рукава продаються у великих магазинах. В комплект входять і спеціальні затиски. Для приготування качки краще вибирайте безрозмірні рукава, які можна відрізати. Слідкуйте за тим, що набряклий рукав не торкався стінок духовки.

Отже, як приготувати качку з яблуками в рукаві?

1. Качку промийте, просушіть і викладіть в миску. Натріть сумішшю з чорного та духмяного перців, соєвого соусу, меду і кориці. Натикається птицю гвоздичкой. Якщо є час, залиште на ніч. Якщо вільної вночі не маєте, то нехай в такому вигляді полежить хоча б години дві.

2. Картоплю промийте і очистіть. Наріжте на дві або чотири частини вздовж. Присипте сіллю, перцем і кмином. Перемішайте.

3. Яблука промийте, очистіть від шкірки і виріжте серцевину. Наріжте на чотири часточки. Часточки яблук посипте корицею.

4. Качку нафаршіруйте яблуками, zasheyte nitkami або затиснутий zubochistkoy.

5. На деку розкладіть рукав. Покладіть в нього фаршировану яблуками качки, а навколо розподіліть залишилися яблука і картопля. Кінці рукава затисніть зажимами.

6. Поставте деко з качкою в рукаві в холодну духовку. Потім включите її на 190-200 градусів (перевірте, яка температура вказана на рукаві для випічки! ). Випікайте протягом 2, 5 годин. В кінці запікання (для 15 хвилин до закінчення) акуратно розріжте рукав, щоб скоринка качки підрум'янилася.

Качка з яблуками в рукаві готова! Якщо качку готуєте без картоплі, злийте качиний жир (в його буде багато! ). Він відмінно підходить для смаження картоплі. Виходить дуже смачно!

Смачного!

Схожі рецепти