Качка з яблуками в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Качине м'ясо ні з чим не порівняєш. Правда, з качки м'яса-то - тільки грудка. І все ж її хочеться. Качка з яблуками в рукаві готується у власному соку та спеціях. Виходить дуже смачно! Спробуйте!
Качка до приготування виглядає жирної і великий. Але більшу частину її маси складає жир, який можна використовувати для смаження овочів згодом. До качці дуже підходять "солодкі" спеції - духмяний горошок, обкладинка, гвоздика, мускатний горіх. Смачно подавати її з грушевим або брусничним варенням. Качка з яблуками - класичне блюдо. А готувати ми її будемо по-новому - в рукаві для запікання. Рукава продаються у великих магазинах. В комплект входять і спеціальні затиски. Для приготування качки краще вибирайте безрозмірні рукава, які можна відрізати. Слідкуйте за тим, що набряклий рукав не торкався стінок духовки.
Отже, як приготувати качку з яблуками в рукаві?
1. Качку промийте, просушіть і викладіть в миску. Натріть сумішшю з чорного та духмяного перців, соєвого соусу, меду і кориці. Натикається птицю гвоздичкой. Якщо є час, залиште на ніч. Якщо вільної вночі не маєте, то нехай в такому вигляді полежить хоча б години дві.
2. Картоплю промийте і очистіть. Наріжте на дві або чотири частини вздовж. Присипте сіллю, перцем і кмином. Перемішайте.
3. Яблука промийте, очистіть від шкірки і виріжте серцевину. Наріжте на чотири часточки. Часточки яблук посипте корицею.
4. Качку нафаршіруйте яблуками, zasheyte nitkami або затиснутий zubochistkoy.
5. На деку розкладіть рукав. Покладіть в нього фаршировану яблуками качки, а навколо розподіліть залишилися яблука і картопля. Кінці рукава затисніть зажимами.
6. Поставте деко з качкою в рукаві в холодну духовку. Потім включите її на 190-200 градусів (перевірте, яка температура вказана на рукаві для випічки! ). Випікайте протягом 2, 5 годин. В кінці запікання (для 15 хвилин до закінчення) акуратно розріжте рукав, щоб скоринка качки підрум'янилася.
Качка з яблуками в рукаві готова! Якщо качку готуєте без картоплі, злийте качиний жир (в його буде багато! ). Він відмінно підходить для смаження картоплі. Виходить дуже смачно!
Смачного!
- Качка - 1 штука
- Яблука - 3-4 штук
- Картопля - 3-4 штук
- Сіль - - За смаком
- Чорний перець - - За смаком
- Запашний перець - - За смаком
- Гвоздика - 1-2 чайних ложок
- Обкладинка - - За смаком
- Соєвий соус - 1/3 склянки
- Мед - 1-2 Ст. Ложок
- Кмин - 1-2 чайних ложок
Отже, як приготувати качку з яблуками в рукаві?
1. Качку промийте, просушіть і викладіть в миску. Натріть сумішшю з чорного та духмяного перців, соєвого соусу, меду і кориці. Натикається птицю гвоздичкой. Якщо є час, залиште на ніч. Якщо вільної вночі не маєте, то нехай в такому вигляді полежить хоча б години дві.
2. Картоплю промийте і очистіть. Наріжте на дві або чотири частини вздовж. Присипте сіллю, перцем і кмином. Перемішайте.
3. Яблука промийте, очистіть від шкірки і виріжте серцевину. Наріжте на чотири часточки. Часточки яблук посипте корицею.
4. Качку нафаршіруйте яблуками, zasheyte nitkami або затиснутий zubochistkoy.
5. На деку розкладіть рукав. Покладіть в нього фаршировану яблуками качки, а навколо розподіліть залишилися яблука і картопля. Кінці рукава затисніть зажимами.
6. Поставте деко з качкою в рукаві в холодну духовку. Потім включите її на 190-200 градусів (перевірте, яка температура вказана на рукаві для випічки! ). Випікайте протягом 2, 5 годин. В кінці запікання (для 15 хвилин до закінчення) акуратно розріжте рукав, щоб скоринка качки підрум'янилася.
Качка з яблуками в рукаві готова! Якщо качку готуєте без картоплі, злийте качиний жир (в його буде багато! ). Він відмінно підходить для смаження картоплі. Виходить дуже смачно!
Смачного!