Качка в духовці з часником
(покроковий рецепт з фото)
Таку качку можна з легкістю приготувати на святковий стіл. Виходить вона смачною, ситної і смачною! Беріть рецепт на замітку!
Качку добре посоліть, поперчіть, видавіть часник. Надішліть її в духовку на 1, 5 годину. Запікайте її у фользі. Блюдо вийде фантастично смачне! Рідні та близькі точно оцінять по достоїнству і попросять добавку!
- Качка - 1/2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Часник - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Викладіть половину качки на деко, який застеліть фольгою. Видавіть часник.
Посоліть і поперчіть м'ясо з одного боку.
Потім з іншого.
Загорніть качку в фольгу. Запікайте в духовці при температурі 190 градусів протягом 1, 5 годин.
Розгорніть фольгу і запікайте ще 15 хвилин.
Перекладіть качку на блюдо і подайте її до столу!
Смачного!