Рецепт Кабачки, запечені з картоплею фото

Кабачки, запечені з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Святковий і простий рецепт кабачків, запечених з картоплею - новий погляд на класичне поєднання овочів! Красиво, апетитно і дуже смачно. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Класичний рецепт кабачків, запечених з картоплею, я зробила у вигляді відомого всім по мультфільму"Рататуй" . Погодьтеся, викласти акуратно нарізані овочі по колу - і відразу святкового вигляду страви забезпечений! Так що додавайте інгредієнти на свій смак і готуйте в задоволення.

  • Картопля - 2-3 штук
  • Кабачки - 1-2 штук
  • Помідори - 4-5 штук
  • Сир твердий - 50 грам
  • Спеції - За смаком
кабачки, запечені з картоплею - фото крок 1
1. Форму для запікання трохи змажемо рослинним або вершковим маслом. Картопля, кабачки і помідори нарізаємо як можна більш тонкими кружечками.
кабачки, запечені з картоплею - фото крок 2
2. Тепер красиво викладаємо по колу, чергуючи різні овочі. Додаємо сіль і спеції за смаком і посипаємо дрібно натертим сиром.
кабачки, запечені з картоплею - фото крок 3
3. Запікаємо 20-30 хвилин. Орієнтуйтеся на готовності картоплі. Смачного!

Схожі рецепти