Кабачки з часником в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки з часником в духовці добре готувати, якщо ви хочете зменшити кількість жиру, яке ви неодмінно отримаєте з маслом, якщо кабачки смажити звичайним способом. Дуже смачно, але не так жирно.
Кабачки з часником в духовці запікати потрібно приблизно 20 хвилин. У соус можете додати гострий перець і сушену зелень. Кабачки з часником в духовці добре подавати до молодої картопельки або додавати в складний гарнір до м'яса. Якщо ви складете кабачки з часником в духовці в два-три шари, то отримаєте щось типу запіканки.
Успіхів і приємного апетиту!
- Кабачки середні - 4 штуки
- Сир - 120 грам
- Часник - 1 зубчик
- Крем - 180 грам
- Сіль - 1 За смаком
Помити і обсушити кабачки середнього розміру.
Кабачки різати кружечками.
Сир терти на тертці.
Змішати сметану з часником, сиром, сіллю.
Деко застелити папером, кабачки намазати сметаною і запекти в духовці до рум'яної скоринки. Посипати зеленню. Смачного!