Кабачки в духовці з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки з сиром і часником, запечені в духовці, готуються швидко і легко! Варто тільки нарізати кабачки, натерти сир і все поставити в духовку. І не доведеться в жаркий день довго стояти біля плити.
Розповім вам легкий рецепт, як приготувати кабачки в духовці з сиром і часником. Кабачки виходять соковитими всередині і з ароматною рум'яною скоринкою, вони не обсмажуються в великій кількості масла. Всього через 20 хвилин відмінна закуска з'явиться на вашому столі. Приємних вам клопоту на кухні!
- Кабачок - 600 грам
- Пластівці вівсяні - 150 грам (швидкого приготування)
- Сир твердий - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Часник сушений - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні продукти. Кабачок вимийте. Пластівці розітріть в дрібну крихту. Додайте сіль і сушений часник, перемішайте. Сир натріть на крупній тертці.
Кабачок наріжте тонкими кружечками.
На деко покладіть пергамент, злегка змастіть його маслом. Колечка кабачка занурте спочатку в збиті яйця, а потім в паніровці з вівсяних пластівців. Викладайте кружечки на пергамент, зверху присипте тертим сиром.
Запікайте кабачки в розігрітій до 180 ° C духовці протягом 15 хвилин до рум'яної скоринки.
Подавайте відразу і гарячими! Смачного!