Кабачки з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)
Раджу дізнатися, як приготувати кабачки з сиром і часником. Відмінне рішення для ситного, але корисного обіду для всієї родини. Універсальне і економне блюдо припаде до смаку всім любителям гострого!
Мені дуже подобається цей рецепт приготування кабачків з сиром і часником, так як кабачки виходять соковитими і гостренькими, з сирним присмаком. А значить, навіть ті, хто вважає овочеві страви прісними, поміняють свою думку. Спробуйте і ви!
1. Кабачки миємо, і, якщо вам попалися старі овочі з твердими шкірками, очищаємо від шкірки на манер картоплі.
2. Нарізаємо кабачки кружечками приблизно в півсантиметра товщиною, і обвалюють їх в солі.
3. У форму для запікання викладаємо кабачки в один шар, а наверх розподіляємо частину подрібненого часнику.
4. Промащуємо поверх часнику тонкий шар майонезу, і додаємо подрібнену зелень.
5. Тепер знову шар кабачків, часнику, зелений і майонезу.
6. Продовжуйте в такому ж дусі, поки інгредієнти не закінчаться.
7. Трьом зверху товстий шар твердого сиру, і відправляємо в розігріту духовку приблизно на 40 хвилин.
Готово! Такі кабачки з сиром і часником добре підходять практично до будь-якого гарніру, або ж можна подавати їх окремо, і їсти з хлібом, так як смак цієї страви виходить досить насиченим. А вже про чудовий аромат і говорити не доводиться. Смачного!
- Кабачок - 4 штуки
- Часник - 10 зубчиків
- Сир - 200 грам
- Зелень - 100 грам
- Майонез - 200 грам
- Сіль - - За смаком
1. Кабачки миємо, і, якщо вам попалися старі овочі з твердими шкірками, очищаємо від шкірки на манер картоплі.
2. Нарізаємо кабачки кружечками приблизно в півсантиметра товщиною, і обвалюють їх в солі.
3. У форму для запікання викладаємо кабачки в один шар, а наверх розподіляємо частину подрібненого часнику.
4. Промащуємо поверх часнику тонкий шар майонезу, і додаємо подрібнену зелень.
5. Тепер знову шар кабачків, часнику, зелений і майонезу.
6. Продовжуйте в такому ж дусі, поки інгредієнти не закінчаться.
7. Трьом зверху товстий шар твердого сиру, і відправляємо в розігріту духовку приблизно на 40 хвилин.
Готово! Такі кабачки з сиром і часником добре підходять практично до будь-якого гарніру, або ж можна подавати їх окремо, і їсти з хлібом, так як смак цієї страви виходить досить насиченим. А вже про чудовий аромат і говорити не доводиться. Смачного!