Рецепт Кабачки з сиром і часником фото

Кабачки з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Часник, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Раджу дізнатися, як приготувати кабачки з сиром і часником. Відмінне рішення для ситного, але корисного обіду для всієї родини. Універсальне і економне блюдо припаде до смаку всім любителям гострого!

Мені дуже подобається цей рецепт приготування кабачків з сиром і часником, так як кабачки виходять соковитими і гостренькими, з сирним присмаком. А значить, навіть ті, хто вважає овочеві страви прісними, поміняють свою думку. Спробуйте і ви!

1. Кабачки миємо, і, якщо вам попалися старі овочі з твердими шкірками, очищаємо від шкірки на манер картоплі.

2. Нарізаємо кабачки кружечками приблизно в півсантиметра товщиною, і обвалюють їх в солі.

3. У форму для запікання викладаємо кабачки в один шар, а наверх розподіляємо частину подрібненого часнику.

4. Промащуємо поверх часнику тонкий шар майонезу, і додаємо подрібнену зелень.

5. Тепер знову шар кабачків, часнику, зелений і майонезу.

6. Продовжуйте в такому ж дусі, поки інгредієнти не закінчаться.

7. Трьом зверху товстий шар твердого сиру, і відправляємо в розігріту духовку приблизно на 40 хвилин.

Готово! Такі кабачки з сиром і часником добре підходять практично до будь-якого гарніру, або ж можна подавати їх окремо, і їсти з хлібом, так як смак цієї страви виходить досить насиченим. А вже про чудовий аромат і говорити не доводиться. Смачного!


  • Кабачок - 4 штуки
  • Часник - 10 зубчиків
  • Сир - 200 грам
  • Зелень - 100 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Сіль - - За смаком
Мені дуже подобається цей рецепт приготування кабачків з сиром і часником, так як кабачки виходять соковитими і гостренькими, з сирним присмаком. А значить, навіть ті, хто вважає овочеві страви прісними, поміняють свою думку. Спробуйте і ви!

1. Кабачки миємо, і, якщо вам попалися старі овочі з твердими шкірками, очищаємо від шкірки на манер картоплі.

2. Нарізаємо кабачки кружечками приблизно в півсантиметра товщиною, і обвалюють їх в солі.

3. У форму для запікання викладаємо кабачки в один шар, а наверх розподіляємо частину подрібненого часнику.

4. Промащуємо поверх часнику тонкий шар майонезу, і додаємо подрібнену зелень.

5. Тепер знову шар кабачків, часнику, зелений і майонезу.

6. Продовжуйте в такому ж дусі, поки інгредієнти не закінчаться.

7. Трьом зверху товстий шар твердого сиру, і відправляємо в розігріту духовку приблизно на 40 хвилин.

Готово! Такі кабачки з сиром і часником добре підходять практично до будь-якого гарніру, або ж можна подавати їх окремо, і їсти з хлібом, так як смак цієї страви виходить досить насиченим. А вже про чудовий аромат і говорити не доводиться. Смачного!

Схожі рецепти