Кабачки по-сільському
(покроковий рецепт з фото)
Цей чудовий рецепт можна описати всього двома словами: просто і смачно. Відмінне блюдо, на приготування якого ви витратите мінімум часу і продуктів, а смак у нього вийде відмінний.
Всім відомо, що все геніальне - просто, тому, коли справа доходить до приготування кабачків, не потрібно нічого мудрувати, просто обсмажуємо їх і подаємо до столу. І якщо ви, так само як і я, любите просту домашню кухню, тоді зараз я розповім вам, як приготувати кабачки по-сільському, відмінне блюдо, яке готувала мені мій бабуся, а потім і мама. Саме чудове в ньому то, що після обсмажування кожен може їсти кабачки так, як захоче, наприклад, зі сметаною або майонезом, з часником або зі свіжими помідорами. Як би ви не подали таку страву, в будь-якому випадку буде неймовірно смачно, а ваші рідні залишаться ситими і задоволеними. Так що коли ви захочете швиденько приготувати ситний вечерю для всієї родини, цей простий рецепт кабачків по-сільському прийде до вас на допомогу.
- Кабачок молодий - 1 штука
- Борошно - 0, 5 склянки
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком