Дієтичні кабачки
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий рецепт фаршированих кабачків, які до того ж виходять неймовірно смачними і ефектними! Блюдо цілком можна подати на святковий стіл. Цікаво? тоді запрошую!
Кабачки для рецепта можна взяти будь-які. З молодих, як у мене, шкірку можна не знімати, а з великих - зніміть! У фарш додайте будь-які спеції або трави. Вибирайте все на свій смак. Для дітей я роблю це блюдо без спецій. А як приготувати дієтичні кабачки дивіться в покроковому рецепті.
- Кабачки - 2 штуки (молоді)
- Фарш індички - 300 грам
- Помідор - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Куряче яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Кабачки ретельно помийте, зріжте кінчики. Наріжте кружечками, товщиною 2-2, 5 см. Ложкою видаліть з кожного гуртка м'якоть, залишаючи дно і стінки. Т. Це. Формуємо своєрідну чашечку, як на фото.
За допомогою вилки збиваємо яйце з сіллю.
Цибуля чистий, моєму, дрібно рубаємо. Помідор моєму, очищаємо від шкірки, м'якоть дрібно нарізаємо. З'єднуємо все це з фаршем, додаємо яйце і ретельно перемішуємо. Солимо фарш за смаком.
Чашечки з кабачка розставляємо в формі для запікання або на деко, начиняє і ставимо запікатися на 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Наші дієтичні кабачки готові. Прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу!
Смачного!