Кабачки на зиму «як гриби»
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як приготувати кабачки на зиму "як гриби" . Виходять вони за смаком дуже схожими на грибочки, справжнє диво! Рекомендую всім приготувати, це досить простий рецепт. Смачно!
Розповім, як приготувати кабачки на зиму. Це смачне, соковите і разом з тим неймовірно ніжне частування, яке, в чому я впевнена, вам неймовірно сподобається! Така закуска завдяки такому маринаду вийде дійсно за смаком нагадує грибочки, але ж хіба це мінус? Я впевнена, що ні. Спробуйте і ви!
- Кабачки - 500 грам
- Масло рослинне - 50 грам
- Часник - 4 зубчики
- Оцет - 30 мілілітрів
- Цукор - 0.5 чайних ложки
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Перець горошком - 1 Чайна ложка (приблизно 10 штучок)
1. Чистимо і моєму кабачки, зріжемо з них шкірку і нарізаємо середніми шматочками. До них же додамо перетертий часник.
2. Для маринаду змішаємо масло, оцет, цукор і сіль, перемішаємо і заливаємо наші овочі. Нехай в холодильнику тепер наполягають під кришкою два години.
3. Тепер дістанемо з холодильника і поставимо на дуже маленький вогонь. Тертя 15 хвилин. Поки кабачки на вогні, простерилизуйте банки і кришки.
4. Тепер закладаємо овочі в підготовлені банки і закриваємо кришками. Зберігаємо після цього в перевернутому вигляді в теплому ковдрі.
5. А взимку дістанемо, відкриємо банку і будемо насолоджуватися смачною закускою!