Рецепт Кабачки, фаршировані курячою грудкою фото

Кабачки, фаршировані курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Кабачок , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.

Кабачки, фаршировані курячою грудкою, це дуже смачний обід, вечерю і перекус для всієї родини. Якщо начинку для кабачків приготувати без масла, то блюдо вийде цілком дієтичним. Спробуйте!

Опис приготування:

Сьогодні ділюся з вами моїм, можна сказати, відкриттям - рецептом, як приготувати кабачки, фаршировані курячою грудкою і овочами. Звичайно, рецепт фаршированих кабачків зовсім не нова, але такий варіант начинки я спробувала вперше, і мені просто неймовірно сподобалося! поєднання курки, лука, часнику і солодкого перцю більш ніж вдале! Такі кабачки можна подати і просто для перекусу, і для легкого обіду або вечері. Фаршировані кабачки з куркою - по-справжньому літня страва! У сезон кабачків обов'язково потрібно його спробувати!

  • Кабачок - 1 штука
  • Куряча грудка - 150 грам
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Сир твердий - 70 грам
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
кабачки, фаршировані курячою грудкою - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачки беріть наймолодші, які знайдете, саме у таких найніжніша і смачна м'якоть і практично немає насіння.
кабачки, фаршировані курячою грудкою - фото крок 2
Кабачок розріжте навпіл уздовж, чайною ложкою видаліть м'якоть, щоб вийшла човник. Але занадто багато м'якоті, не виймайте, стінки повинні вийти товщиною близько 7-9 мм. Покладіть човники з кабачка в духовку і запікайте при 180 градусах 15-20 хвилин, як раз поки буде готуватися начинка.
кабачки, фаршировані курячою грудкою - фото крок 3
Лук поріжте кубиками, часник поріжте дрібно ножем або видавіть через прес для часнику. Надішліть цибулю разом з часником в сковороду з невеликою кількістю рослинного масла і смажте, поки часник не почне віддавати свій аромат, а цибуля не стане прозорим.
кабачки, фаршировані курячою грудкою - фото крок 4
Курячі грудки дрібно поріжте ножем і додайте в сковороду. Додати сіль за смаком.
кабачки, фаршировані курячою грудкою - фото крок 5
Солодкий перець очистіть від насіння і обполосніть. Поріжте перець невеликим кубиком і також відправте в сковороду, все перемішайте і готуйте на повільному вогні 15-20 хвилин до м'якості всіх овочів і готовності курки.
кабачки, фаршировані курячою грудкою - фото крок 6
Кабачки вийміть з духовки, наповніть човники підготовленої курячо-овочевою начинкою.
кабачки, фаршировані курячою грудкою - фото крок 7
Змастіть зверху тонким шаром майонезу і рясно присипте натертим на дрібній тертці сиром.
кабачки, фаршировані курячою грудкою - фото крок 8
Запікайте кабачки в духовці при температурі 180 градусів 10-15 хвилин, поки не розтопиться сир і верх фаршированих кабачків НЕ підзолотившись. Кабачки, фаршировані курячою грудкою і овочами, готові. Подавайте гарячими. Смачного!

Схожі рецепти