Перці фаршировані курячою грудкою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Шикарне блюдо для всієї родини, сподобається будь-якому - перці фаршировані курячою грудкою в духовці. Рецепт дуже простий, смачний, ситний і поживний, підійде на кожен день або на святковий стіл.
Перці, фаршировані курячою грудкою в духовці, підійдуть як блюдо для обіду або вечері. Перці можна подати з картоплею пюре, кашею або спагетті. Перецьь для рецепта беремо болгарський, з товстими стінками, м'ясистий, тоді результат буде - пальчики оближеш! Неодмінно приготуйте перець для рідних, думаю, вони оцінять результат.
- Перецьь болгарський - 300 грам
- Куряча грудка - 200 грам
- Помідори - 70 грам
- Сир - 70 грам (твердий)
- Крем - 40 грам (або майонез)
- Вершки - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Курячі грудки сполосніть і наріжте середніми шматочками, подрібніть в чаші блендера, додайте вершки і подрібніть повторно.
Болгарський перець розрізати навпіл, заповнити ферму. Фарш попередньо присмачити сіллю, перцем і спеціями.
Змастіть перці майонезом або сметаною.
Помідор наріжте пластинами, викладіть поверх перців.
Після покрийте перці нарізаними пластинами твердого сиру. Запікайте перці 25-30 хвилин при 180 градусах.
Смачного!