Рецепт Фаршировані перці в духовці фото

Фаршировані перці в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Болгарський перець
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Перець, запечений в духовці з начинкою, це відмінна закуска до святкового або повсякденного столу. Є багато варіантів, пропоную дуже цікавий: як приготувати перець фарширований в духовці.

Опис приготування:

В якості начинки можна придумати дуже багато цікавих і смачних варіантів (наприклад: овочеву, м'ясну, сирну) або змішати різні і запекти. Крім перцю можна так само начинити кабачки, баклажани, помідори і будь-які овочі, у яких можна видалити серцевину. Такі перці можна подавати як основну страву або як закуску. Їх можна запікати на деку або в рукаві.

  • Перець - 6 штук
  • Фарш - 0, 5 кілограма
  • Морквина - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сир - 200 грам
  • Мал - 1/2 склянки
  • Майонез - 200 грам
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Сіль і спеції - За смаком
фаршировані перці в духовці - фото крок 1
1. Фарш беремо готовий (або робимо його самостійно). Чистим, моєму цибулю і часник, подрібнюємо їх за допомогою м'ясорубки або блендера. Мал промиваємо до прозорої води. До фаршу кладемо цибулю з часником і рис, солимо і перчимо, перемішуємо.
фаршировані перці в духовці - фото крок 2
2. Морквину чистимо і моєму, подрібнюємо на крупній тертці і обсмажуємо на розпеченій сковороді з додаванням соняшникової олії.
фаршировані перці в духовці - фото крок 3
3. Твердий сир подрібнюємо на тертці, в мисці змішуємо сир з майонезом, перемішуємо.
фаршировані перці в духовці - фото крок 4
4. Перці моєму, razrezaem з 2 половинки, видаляємо у них ніжку і насіння. У кожну вкладаємо фарш, зверху кладемо шар морквини, а після цього - сир з майонезом. Деко або форму для випікання змащуємо олією, викладаємо в неї фаршировані перці, випікаємо їх у розігрітому до 180 градусів духовці близько 50 хвилин. Готові перці подаємо зі свіжою зеленню.

Схожі рецепти