Фаршировані перці в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Перець, запечений в духовці з начинкою, це відмінна закуска до святкового або повсякденного столу. Є багато варіантів, пропоную дуже цікавий: як приготувати перець фарширований в духовці.
В якості начинки можна придумати дуже багато цікавих і смачних варіантів (наприклад: овочеву, м'ясну, сирну) або змішати різні і запекти. Крім перцю можна так само начинити кабачки, баклажани, помідори і будь-які овочі, у яких можна видалити серцевину. Такі перці можна подавати як основну страву або як закуску. Їх можна запікати на деку або в рукаві.
- Перець - 6 штук
- Фарш - 0, 5 кілограма
- Морквина - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сир - 200 грам
- Мал - 1/2 склянки
- Майонез - 200 грам
- Соняшникова олія - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
1. Фарш беремо готовий (або робимо його самостійно). Чистим, моєму цибулю і часник, подрібнюємо їх за допомогою м'ясорубки або блендера. Мал промиваємо до прозорої води. До фаршу кладемо цибулю з часником і рис, солимо і перчимо, перемішуємо.
2. Морквину чистимо і моєму, подрібнюємо на крупній тертці і обсмажуємо на розпеченій сковороді з додаванням соняшникової олії.
3. Твердий сир подрібнюємо на тертці, в мисці змішуємо сир з майонезом, перемішуємо.
4. Перці моєму, razrezaem з 2 половинки, видаляємо у них ніжку і насіння. У кожну вкладаємо фарш, зверху кладемо шар морквини, а після цього - сир з майонезом. Деко або форму для випікання змащуємо олією, викладаємо в неї фаршировані перці, випікаємо їх у розігрітому до 180 градусів духовці близько 50 хвилин. Готові перці подаємо зі свіжою зеленню.