Перці фаршировані куркою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Перець фарширований куркою в духовці - просте і дуже смачна страва. Соковитість курці надає помідор, а пікантність - сир. Смачний і ароматний!
Готується фарширований перець з куркою легко і невимушено. Для смаження цибулі соняшникову олію можна замінити вершковим. Перець краще взяти середнього розміру, не надто великий, але і не маленький. Твердий сир беріть за смаком. Крім солі і меленого перцю в фарш підійдуть сухі трави: базилік, орегано, розмарин.
- Перець болгарський - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (нЕ великий)
- Куряче філе - 300 грам
- Помідор - 1 штука
- Сир - 70 грам (твердий)
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Куряче філе помийте і пропустіть через м'ясорубку або подрібнити блендером.
Помідор помийте і наріжте дрібними кубиками. Додайте до філе.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в сковороду з соняшниковою олією.
Підсмажте цибулю до прозорості.
Додайте смажену цибулю до філе та помідору.
Додайте тертий сир.
Додати сіль, поперчіть і перемішайте всі інгредієнти фаршу.
Болгарський перець розрізати на дві частини вздовж. Видаліть насіннєву коробочку і помийте.
Перці заповніть фаршем і викладіть у форму для запікання. Налийте в форму трохи води або бульйону. Накрийте фольгою і відправте в духовку.
Готуйте перець в духовці при температурі 180 градусів 30-35 хвилин.
Після посипте тертим сиром і тримайте в духовці ще 5 хвилин до його розплавлення.
Перець фарширований куркою в духовці готовий. Подавайте до столу гарячим.