Рецепт Їстівна тарілка з рагу фото

Їстівна тарілка з рагу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Яйця , Листкове тісто
ПП рецепти
На святковий стіл , Пасха
Випічка
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Люблю сезон свіжих овочів - готувати-ні переговорити, можна експериментувати, дивувати смачними та оригінальними стравами своїх рідних, близьких людей.

Кількість порцій: 3
  • Цибуля - 1 штука (середнього розміру )
  • Морква - 2 штуки
  • Кабачки - 2 штуки
  • Капуста - 1/3 частини
  • Помідор - 3 штуки
  • Гострий перець - За смаком
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Петрушка - 1 штука
  • Свиняче м'ясо - 300 грам
  • Сіль, запашний перець - За смаком
  • Молоко - 200 мілілітрів (для випікання посуду )
  • Дріжджі - 8 грам
  • Цукор - 1 щіпка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Яйце - 1+1 штука(1 яйце для змащування булочок)
  • Борошно - 400-450 грам
  • Кунжут - 2 щіпки
їстівна тарілка з рагу - фото крок 1
У теплому молоці розчинити дріжджі і дрібку цукру.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 2
Додати 2 ст.Ложки борошна. Поставити в тепле місце на 15-20 хвилин.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 3
Опара буде готова, коли підніметься шапкою.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 4
Розтануло вершкове масло збити в однорідну масу з яйцем і сіллю.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 5
Влити в опару.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 6
Замісити м'яке, НЕ липнуче до рук тісто. Поставити в тепле місце для підходу, попередньо накривши вологою серветкою.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 7
З готового тіста формуємо булочки. Даємо трохи часу, щоб підійшли. Змащуємо збитим яйцем і посипаємо кунжутом. Відправляємо в духовку. Випікаємо до красивої, апетитною скоринки.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 8
Поки випікається посуд - приступимо до приготування рагу: наріжемо соломкою моркву.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 9
Кубиком нарізаємо моркву.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 10
У розігрітій олії обсмажуємо трошки овочі.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 11
Соломкою (можна в довільній формі) нарізаємо кабачки.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 12
Відправляємо їх в казан. Накриваємо кришкою, а вогонь зменшуємо до мінімуму.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 13
Поки кабачки пустять сік і зменшуватися в обсязі - нашаткуємо капусту.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 14
Додамо її в казанок.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 15
На помідорах робимо хрестові надрізи і обдаємо окропом.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 16
Знімаємо шкуру і нарізаємо кубиком.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 17
Подрібнюємо зелень і, разом з помідорами, відправляємо в казан до овочів. Акуратно, дерев'яною лопаткою необхідно перешкодити.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 18
Нарізаємо гострий перець і часник.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 19
Додаємо за смаком сіль, запашний перець.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 20
Відварну свинину нарізаємо невеликими шматочками і додаємо до овочів на стадії завершення (коли випаруватися практично вся рідина).
їстівна тарілка з рагу - фото крок 21
А ось і посуд приспіла.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 22
Відрізаємо"кришку" і виймаємо м'якоть. Викладаємо рагу.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 23
Додаємо (за бажанням і смаку) зелений горошок.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 24
Затираємо все твердим сиром і відправляємо в духовку ще на 2-3 хвилини.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 25
Обід готовий.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 26
Смачного.
їстівна тарілка з рагу - фото крок 27
Вдалих вихідних.

Схожі рецепти