Рецепт Похідна тарілка фото

Похідна тарілка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Яйця
Дієтичне харчування
На природу
Гарячі страви

Ось і тепло прийшло, хочеться вийти на природу, посидіти біля вогнища, і, звичайно, пригоститися чимось, а шашлики набридли, я знайшла ось такий чудовий рецепт похідної тарілки!

Приготуйте чудову гарячу закуску для великої компанії. Підійде м'ясо, овочі, зелень. Підійде для дачного сезону і пікніка на природі.

  • Свинина - 500 грам
  • Теляча печінка - 500 грам
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Часник - 3 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Гриби - 300 грам
  • Перець болгарський - 3 штуки
  • Баклажани - 2 штуки
  • Айва - 300 грам
  • Картопля - 300 грам
  • Яйця курячі - 15 штук
  • Помідори черрі - 15 штук
похідна тарілка - фото крок 1
Ну що ж… приступимо до готування. Всі овочі потрібно помити і порізати на шматочки, НЕ великі, але і не маленькі. Помідори черрі можна не різати, тож буде добре. Тепер на дрова, встановлюємо ось таку конструкцію у вигляді увігнутої сковорідки, зробленої з борони. Насправді, саме ось таку конструкцію мати необов'язково, плоский і великий казан, дуже навіть підійде. Наливаємо в сковорідку масла і чекаємо поки воно закипить.
похідна тарілка - фото крок 2
Тепер кидаємо порізану шматочками свинину, даємо їй підсмажитися і швидко перемішуємо.
похідна тарілка - фото крок 3
Коли мяско набуває красивого золотистого відтінку, викладаємо картопля. УВАГА! Якщо картопля не для запікання, його ніжно очистити від шкірки.
похідна тарілка - фото крок 4
Слідом за картоплею відправляємо цибулю, можна його порізати кільцями, але тоді і додавати в блюдо його потрібно буде трохи пізніше.
похідна тарілка - фото крок 5
Відразу за цибулею, крупно порізаний баклажан, і його потрібно швидко перемішувати, щоб не дати йому згоріти.
похідна тарілка - фото крок 6
Наступний на черзі - перчик.
похідна тарілка - фото крок 7
Печериці можна порізати на половинки, а можна і викласти цілими, так навіть соковитіше вийде, гасити до тих пір поки вони не зменшуватися в обсягах.
похідна тарілка - фото крок 8
Тепер додаємо часник і соковиту, ароматну айву.
похідна тарілка - фото крок 9
Зверху викладаємо порізану телячу печінку, якщо не дістали печінку, нічого страшного і без неї блюдо вийде дуже смачним.
похідна тарілка - фото крок 10
Не забуваємо про помідорчики черрі.
похідна тарілка - фото крок 11
Блюдо солимо і перемішуємо. Чекаємо ще п'ять хвилинок і починаємо бити по колу сковорідки яйця, вони запекутся і не дадуть сповзти страви, після того як ми сольем зайве масло.
похідна тарілка - фото крок 12
Чекаємо, коли яйця добре запекутся і посипаємо рубаною зеленню і знімаємо з вогню.

Схожі рецепти