Рецепт Сирна тарілка фото

Сирна тарілка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир
Роздільне харчування
На святковий стіл , Фуршет
Солоне
Кількість порцій: 8
Час приготування: 20 хв.

Сирна тарілка подається як закуска до вин, лікерів або пива. Чим більше видів сирів в ній буде представлено, тим краще. Виглядає таке блюдо елегантно і красиво, подається воно з фруктами.

Опис приготування:

Для приготування цієї страви вам знадобиться багато різних сирів благородних сортів. Разом з ними можна подати фрукти і ягоди. Також сир відмінно поєднується з горіхами і медом. Щоб дізнатися, як приготувати сирну тарілку, прочитайте цей рецепт.

  • Буше де Шевре - 200 грам
  • Romadur - 200 грам
  • Баварія Блю - 200 грам
  • Лімбургер - 200 грам
  • Сан - Polen - 300 грам
  • Виноград, грецькі горіхи, інжир, груша, лимонний сік - За смаком
сирна тарілка - фото крок 1
Наріжте брусочками"Буше де Шевре" . Це козячий сир, з білою благородною цвіллю. Смак у нього дуже ніжний, а запах злегка гоструватий.
сирна тарілка - фото крок 2
Тепер черга"Ромадура" . На ньому цвіль червона. Практично завжди він випускається у формі багета. Гострий і ніжний одночасно смак нікого не залишить байдужим.
сирна тарілка - фото крок 3
Лімбургер також наріжте пластинками. Його головна відмінність - щільна пряна скоринка з терпким і різким ароматом.
сирна тарілка - фото крок 4
"Баварія блю" також буде мати гарний вигляд на сирній тарілці. Цей представник - м'який сир з благородною блакитною пліснявою, улюбленець багатьох у Франції.
сирна тарілка - фото крок 5
Сен-Полен зліг солодкуватий на смак. Він є не вареним і пресування. Сир досить щільний, тому його вдасться нарізати тонко.
сирна тарілка - фото крок 6
Викладіть все нарізані сорти сиру на дерев'яну тарілку. Вимийте фрукти і красиво їх наріжте. Доповніть фруктами і горішками тарілку з сирами і подавайте їх до столу.

Схожі рецепти