Італійський весільний суп
(покроковий рецепт з фото)
Італійський весільний суп - смачне першу страву. Його готують з фрикадельками, шпинатом, пастою. Рецепт простий, але смак заслуговує свого звання, недарма його подають на весіллях у всій Італії.
Італійський весільний суп готується швидко і вимагає мінімальних зусиль. Сьогодні поділюся рецептом класичного варіанту цього блюда. Звичайно, тільки італійці знають, як приготувати цей суп найсмачнішим, але і у нас непогано вийде. Фарш для фрикадельок можна взяти будь-який, у мене фарш індички. Бульйон я взяла готовий заморожений, ви можете зварити його самостійно з курки і овочів. Якщо ви готуєте суп не на один раз, то макарони всипте трохи пізніше фрикадельок, а то вони при довгому стоянні в холодильнику і повторному розігріві розповзуться і перетворять суп в вариво. Суп виходить дуже легким, ситним і неймовірно смачним. Смачного!
- Фарш - 450 грам
- Хлібні крихти - 1/4 склянки
- Яйце - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Петрушка - 1/4 пучка
- Пармезан - 30 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Курячий бульйон - 8 склянок
- Макаронні вироби - 1 Склянка (дрібних видів)
- Шпинат - 1 пучок
- Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки