Італійський «весільний» суп із зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Цей італійський суп має незвичайну назву, оскільки виглядає дуже ніжним, легким і гармонійним: біла паста і фрикадельки ідеально поєднуються зі свіжою зеленню. Обов'язково спробуйте!
Легкий і в той же час дуже ситний італійський суп готується всього за годину! Найважливіший процес - приготування фрикадельок. Як це зробити я розповім далі. Салат і зелень надають особливого смаку, а тертий "пармезан" завершує гармонійний тандем. Італійський "весільний" суп із зеленню - відмінна альтернатива звичним нам перших страв.
- Фарш - 300 грам (будь-який)
- Хліб - 1 скибочок
- Яйце - 1 штук
- Пармезан - 50 грам
- Часник - 1 зубчиків
- Сіль і спеції - За смаком
- Салат ескарол - 30 грам
- Кускус або круглі галушки - За смаком (густоту визначайте самі)
1. Фрикадельки в цьому супі - основний інгредієнт. Для початку нам потрібно відварити кускус або маленькі італійські макарони у вигляді галушок. Відварюємо до напівготовності і відкидаємо на друшляк. Даємо трохи охолонути, потім перекладаємо в окрему ємність.
2. Додаємо курячий фарш, яйце, дрібно посічену зелень, хліб (попередньо розмочити його у воді або молоці) і дрібно нарізану цибулю. Додайте сіль і спеції за смаком і добре все перемішайте. Якщо ви додаєте кускус, то він зробить фрикадельки більш розсипчастими.
3. Скачайте фрикадельки однакового розміру. В той бульйон, в якому варилися макарони або кускус і будемо відправляти фрикадельки. Доводимо до кипіння бульйон, і відправляємо в нього фрикадельки. Варимо до тих пір, поки вони почнуть спливати.
4. У мене залишилося трохи макаронів (я свідомо це зробила) і додала їх в той момент, коли фрикадельки були майже готові. Зелень і рубаний салат вводяться в самому кінці.
5. Перед подачею додайте тертий пармезан і подавайте суп в гарячому вигляді. Смачного!