Сільський весільний салат
(покроковий рецепт з фото)
Скільки я раз зізнавалася в любові до салатів? Роблю їх постійно. Пробую все нові і нові рецепти. Коли не знаєш, що хочеш перекусити завжди врятує це просте блюдо. Подивіться рецептик!
І в цей раз я пропоную вам ще один цікавий варіант. Ознайомтеся з тим, як приготувати сільський весільний салат. Ситний, смачний і легкий. Головний інгредієнт - ковбаса. Але підійде будь-яке м'ясо, просто у мене його не було під рукою. Тоді його варто перед додаванням зварити до готовності.
- Варена ковбаса - 300 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1-2 штук
- Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
- Солоні огірки - 200 грам
- Зелень - 1 пучок
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Ковбасу наріжте соломкою.
Картопля промийте і почистіть. Натріть його дуже тонкою соломкою. Потім промийте і відкиньте в друшляк.
Тепер картопляну соломку обсмажте в олії до рум'яного кольору.
Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Обсмажте його в олії до готовності.
Тепер почистіть, промийте і натріть моркву. Також обсмажте її до готовності.
Залишається нарізати тільки огірки. З'єднайте їх з усіма іншими інгредієнтами.
В кінці додайте подрібнену зелень, перець і сіль. Перемішайте салат. Смачного!