Італійський суп з кальмарами
(покроковий рецепт з фото)
Кальмари багаті білками і дуже цінні за своїми корисними якостями. При дієтичному харчуванні кальмари вважаються дуже корисними, тому що вони містять мало калорій. Суп з кальмарами буде дуже до речі
Кількість порцій: 4
- Кільця кальмарів - 250 грам
- Помідори - 4 штуки
- Лук-пориста - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Зелена квасоля (морожена) - 400 грам
- Петрушка, пучок - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Помідори вимити, посипати сіллю і поставити на деку в розігріту духовку на 40 хвилин.
2. Приготувати овочі. Цибулю порізати півкільцями. 2 зубчики часнику нарізати на тонкі пластини, а решті часник дрібно порубати. Петрушку дрібно нашаткувати. Стебло цибулі-порею нарізати на колечка.
3. Половину петрушки, порубаний часник і кальмари змішати в окремому посуді. Кальмари повинні замаринувати протягом 20 хвилин.
4. У каструлі з маслом, взяти половину норми, посмажити цибулю, пластини часнику і цибулю-порей.
5. Запечені помідори цілком покласти в каструлю. Додати квасолю. Залити овочі водою, щоб прикрити овочі і тушкувати 10 хвилин.
6. Суп майже готовий. Залишилося додати кальмари, посолити і поперчити і викласти туди залишки зелені петрушки. Проварити ще 6 хвилин. Вийшов смачний і оригінальний суп в справжніх італійських традиціях