Рецепт Італійський сочевичний суп фото

Італійський сочевичний суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Бобові , Сочевиця
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

З настанням холодів хочеться зігріваючих супів. Пропоную такий сонячний, в міру гострий і дуже смачний суп з сочевиці з овочами. Дивіться!

Опис приготування:

Отже, розповім, як приготувати"Італійський сочевичний суп" ! Це дуже ароматний суп, густий, ситний. А який він теплий і зігріваючий, за рахунок перчика! Сочевиці підійде як червона, так і зелена, різниця тільки в часі варіння - червона готується швидше. Якщо у вас немає стеблового селери, покладіть кореневої. Обов'язково спробуйте приготувати цей суп, сподіваюся вам сподобається!

  • Сочевиця - 1 Склянка
  • Морква - 2 штуки
  • Селера стеблової - 3 штуки (гілочки)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук (в залежності від розміру)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Перець чилі - 1-2 скибочок
  • Рослинна олія (оливкова) - 3 Ст. Ложки
  • Помідор - 2 штуки
  • Окріп - 1 літр(+1 склянка, якщо густий суп)
  • Зелень (кріп або петрушка) - 1 пучок
  • Сир (пармезан) - За смаком
  • Чебрець сушений - 0, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Цукор - 1 Чайна ложка
італійський сочевичний суп - фото крок 1
1. Підготуйте продукти, приступимо!
італійський сочевичний суп - фото крок 2
2. Поріжте вимиті овочі. У каструлі з товстим (подвійним) дном розігрійте масло і обсмажте овочі до м'якості.
італійський сочевичний суп - фото крок 3
3. Помідори обдайте окропом, зніміть шкірку і поріжте.
італійський сочевичний суп - фото крок 4
4. Додайте помідори до смажених овочів, а також чебрець, сіль, цукор, лавровий лист, перець чорний мелений і червоний чилі. Тушіте 4-5 хвилин.
італійський сочевичний суп - фото крок 5
5. Промийте сочевицю, додайте до овочів.
італійський сочевичний суп - фото крок 6
6. Залийте окропом і варіть до м'якості сочевиці (15-20-25 хвилин, залежить від сорту).
італійський сочевичний суп - фото крок 7
7. Готовий суп зніміть з вогню, видаліть лавровий лист і пюріруйте занурювальним блендером.
італійський сочевичний суп - фото крок 8
8. Доведіть суп ще раз до кипіння. Зніміть з вогню. Суп готовий. Натріть сир на дрібній тертці, поріжте зелень.
італійський сочевичний суп - фото крок 9
9. Подавайте суп з сиром і зеленню. Приємного!

Схожі рецепти