Італійський суп з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Суп чудовий, легкий, насичений, просто приголомшливий! Дуже красивий і дуже смачний. Приготуйте італійський суп з фаршем для своїх рідних. Точно не пошкодуєте!
Друзі, настійно рекомендую спробувати цей суп. Він дуже смачний, особливо подобається чоловікам. Чесно кажучи, рецептом користуюся більше року! ситний, наваристий, ароматний і дуже смачний! Все це про італійський суп з фаршем, який особливо хороший в холодну пору року. Інгредієнти і рецептура прості, тому немає причин не приготувати його!
- Бульйон - 2 L
- Картопля - 2 штуки
- Кольорова капуста - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідори - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Фарш - 500 грам
- Корінь селери - 1 штука
- Корінь петрушки - 1 штука
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
1. У киплячий курячий бульйон наріжте селера і петрушку (тонкими смужками).
2. Надріжте шкірку і відправте помідор в киплячу воду. Видаліть шкірку з помідора.
3. Очистіть і наріжте моркву і цибулю. Помістіть їх в сковороду на жарку.
4. Слідом відправте в сковороду гаситися помідор, який заздалегідь подрібніть.
5. Підготуйте картопля, очистивши і нарізавши його середніми кубиками. Покладіть його варитися в бульйон.
6. Аналогічно поступите з засмажкою, яку ви приготували з овочів.
7. Одним шаром розподіліть фарш на розпеченій сковороді.
8. Як тільки фарш схопиться скоринкою, то дерев'яною лопаткою сформуйте з фаршу невеликі кубики.
9. Покладіть готове м'ясо в бульйон.
10. Потім додайте нарізану цвітну капусту і варіть хвилини 2.
11. Влийте в суп вершки, дайте прокипіти. Зверху посипте зеленню - і суп готовий.