Італійський квасолевий суп
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю супи на бобових рослинах, щоб вони виходили на перший план. Також прекрасно звучить їх поєднання з томатами і м'ясними виробами. Дуже смачно! Все це є в даному рецепті. Читайте!
У страві зійшлися з одного боку знайомі нам продукти, але до них додалися приправи і трави, які створили насичений смак і аромат. Ознайомтеся з тим, як приготувати італійський квасолевий суп. У ньому ще буде фарш, овочі та макарони. Загалом, буде ситно! А томати і сир додадуть італійські нотки.
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Квасоля біла консервована - 435 грам
- Помідори консервовані подрібнені - 435 грам
- Макарони дрібні - 150 грам
- Курячий бульйон - 1500 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Стебло селери - 2 штуки
- Морква - 3 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Базилік сушений - 1 Чайна ложка
- Розмарин сухий - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1, 25 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Червоний перець пластівцями - 1 щіпка
- Пармезан - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Шавлія - 1 щіпка
1. Наріжте кубиками цибулю і селеру. Натріть на крупній тертці моркву. Часник подрібніть. З квасолі злийте воду.
2. Потім в каструлі з товстим дном розігрійте трохи олії. Обсмажте в ньому фарш до золотистого кольору.
3. Потім м'ясо видаліть зі сковороди, а замість нього викладіть селера, цибуля, сіль і морква. Обсмажте овочі 8 хвилин, помішуючи.
4. Далі всипте шавлія, часник, перець, розмарин і базилік. Через 2 хвилини додайте фарш, квасоля і помідори.
5. І, нарешті, влийте бульйон. Доведіть суп до кипіння, а потім варіть 30 хвилин. І всипте макарони.
6. Через 10 хвилин суп буде готовий! Подавайте його з петрушкою і тертим сиром. Смачного!