Рецепт Ірландське рагу фото

Ірландське рагу
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 25 хв.

Рецепт приготування ірландського рагу з баранини з цибулею, картоплею та морквою, vusterširskim соус, запечене в духовці

Опис приготування:

Рецепт традиційного ірландського рагу. Ірландське рагу не так складно готувати, як це може здатися, крім того цей рецепт досить швидкий в приготуванні. І звичайно ж, ірландське рагу дуже-дуже смачне. Зазвичай ірландське рагу готується з баранини, але його так само можна приготувати з яловичини. З овочів традиційно використовується цибуля, картопля і морква.

  • Баранина - 400 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 4 штуки
  • Цибуля - 4 штуки
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Вустерський соус - 2 Ст. Ложки
  • Перлова каша - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно - 50 грам
  • Сіль і перець - - За смаком
ірландське рагу - фото крок 1
1. Відрізати трохи жиру від баранини і покласти його на розігріту на середньому вогні сковорідку. Розтопити жир на середньому вогні. Розігріти духовку до 180 градусів Цельсія.
ірландське рагу - фото крок 2
2. Грубо порубати цибулю. Почистити картоплю і розрізати на 4 частини. Почистити моркву і нарізати грубими шматками.
ірландське рагу - фото крок 3
3. Через 5-10 хвилин прибрати жир з пательні і викинути. Обсмажити баранину в жирі приблизно 3 хвилини на середньому вогні, через 1, 5 хвилини перевернути. Скласти баранину в каструлю і обсмажити моркву і цибулю в жирі, що залишився протягом двох хвилин, часто помішуючи і перевертаючи інгредієнти.
ірландське рагу - фото крок 4
4. Покласти цибулю і моркву на баранину в каструлю. Приправити сіллю і перцем. Додати вустерский соус, перлову кашу і баранячий бульйон. Викласти картоплю зверху але не перемішувати з іншими інгредієнтами. Додати ще трохи солі і перцю, щоб приправити картопля. Накрити каструлю кришкою і поставити в попередньо розігріту духовку і готувати 1 час.
ірландське рагу - фото крок 5
5. Розтопити масло в каструлі на середньому вогні, віночком вмішати муку. Готувати 2 хвилини, заважаючи весь час, щоб суміш не прилипла до дна каструлі.
ірландське рагу - фото крок 6
6. Дістати каструлю з духовки і полити заправкою з муку і масла. Посипати тмином. Швидко перемішати виделкою або вінчиком. При необхідності додати ще солі і перцю.
ірландське рагу - фото крок 7
7. Поставити накриту кришкою каструлю назад в духовку на 10 хвилин. Подати на стіл з червоним вином або з Гінесса.

Схожі рецепти