Індичка з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю готувати філе індички, і це м'ясо мені подобається набагато більше курячого. Спробував згасити індичку з капустою та іншими овочами і зрозумів, що це просто ідеальне поєднання. Рекомендую!
Набридло варити гречку, макарони або рис, а може вже не тягне їсти картоплю? Спробуйте індичку з капустою, повірте дане блюдо внесе різноманітність в ваш звичний раціон харчування. Соковите, апетитне страву для справжніх цінителів! Тепер ви дізнаєтеся, як приготувати індичку з капустою, обов'язково поділіться рецептом з друзями
- Індичка - 300 грам (філе)
- Капуста - 700 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Вода - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
У чашу мультиварки вливаємо олію. Додаємо нашатковану цибулю.
Засипаємо терту моркву.
Встановлюємо програму "випічка" з 40 хвилин. Додаємо порізане філе індички.
Шаткуємо капусту і кладемо поверх м'яса. Закриваємо кришку і готуємо до закінчення програми.
Томатну пасту розбавляємо водою і вливаємо в чашу мультиварки. Перемішуємо і перекладаємо режим на "гасіння", 1 час.
Смачного!