Індичка з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Індичка з горіхами в сметанному соусі - відмінне блюдо для вечері всією сім'єю. Горіхи і сметана відмінно поєднуються між собою. В результаті виходить смачний соус до птиці. Рекомендую спробувати.
Індичка з горіхами - улюблене блюдо всіх, хто любить птицю. Вона гаситься в сметані із зеленню і горіхами, а на гарнір можна вибрати будь-яку кашу або макарони. Готується блюдо досить швидко, від вас не будуть потрібні знання високої кухні.
- Філе індички - 500 грам
- Крем - 200 грам
- Грецькі горіхи - 20 грам
- Зелень - 10 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Для цієї страви краще всього брати філе індички. Обсмажуємо його на рослинному маслі, в середині смаження додаємо сметану. Сіль і спеції вводимо за смаком.
2. Окремо обсмажують цибулю, після чого він вводиться до індички.
3. Ця страва добре поєднується з мускатним горіхом, зеленню петрушки і волоськими горіхами. Коли є час, я окремо обсмажую горіхи.
4. Додаємо горіхи до індички, тушкуємо все в сметані. Гасити слід на слабкому вогні до повної готовності. При необхідності підливайте воду або бульйон.
5. Зелень можна додати в самому кінці, так блюдо буде ароматні.
6. Якщо ви любите цибулю, то відправте його до м'яса, нарізавши кільцями або півкільцями. За час, поки смажиться м'ясо, можна відварити гарнір. Сюди відмінно підійдуть рис, макарони або картопляне пюре. Будь-яка каша також стане доречною.