Індичка з ананасами на шпажках
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо готується швидко. Дуже вдалий варіант, якщо гості будуть через 20 хвилин. Ніякого особливого маринування блюдо не вимагає. 10 хвилин спокою і 10 хвилин запікання. Гості будуть задоволені.
Красиве і смачне гаряче готується протягом півгодини. Дерев'яні шпажки замочіть, а в цей час поріжте філе індички і посипте спеціями. Потім слід нанизати шматочки індички і ананаса на шпажки і запекти в духовці.
- Індичка, філе - 700 грам
- Ананаси консервовані (кільця) - 10 скибочок
- Гірчиця з зернами (дижонская або французька) - 2 чайних ложки
- Спеції для птиці-гриль - 1 Ст. Ложка
- Сіль і чорний мелений перець - За смаком
Для приготування індички з ананасами на шпажках нам потрібно: індичка (філе), ананаси консервовані, гірчиця з зернами, спеції до курки - гриль, сіль і перець. Пару крапель олії, щоб змастити фольгу.
Помістіть шпажки в будь-яку широку форму і замочіть їх на 15 хвилин.
Для приготування нам потрібні ананаси кільцями. Кожне кільце нарізаємо на 6 частин. Не годяться для страви (наявні в продажу) ананаси шматочками. Ці шматочки слікшком дрібні і пухкі. Падають з шпажки і погано поводяться при запіканні.
М'якоть індички нарізати на невеликі рівні шматочки.
Додайте сіль, гірчицю, мелений чорний перець, спеції до курки-гриль.
Перемішайте м'ясо зі спеціями. Дати 5 хвилин спокою.
На кожну шпажку нанизати по черзі шматочок м'яса, шматочок ананаса.
Фольгою застелити деко. Змастити саму фольгу маслом. Викласти підготовлене м'ясо. Разогрейде духовку до 180 градусів і запікайте м'ясо в духовці близько 15 хвилин.
Готове м'ясо гарячим подаємо до столу.
Смачного. Порадуйте себе і своїх близьких смачним блюдом.