Індичка з ананасами
(покроковий рецепт з фото)
До м'яса птиці дуже добре підходять всі види фруктів, але ананаси надають особливу пікантність. На цей раз я пропоную вам рецепт, як приготувати індичку з ананасами і зеленим перцем в томатному соусі.
Ця страва чудово поєднується з білим рисом або іншими крупами. Ви можете також подавати індичку як рагу з білим хлібом на вечерю. З овочами ви також можете поекспериментувати, додати свої улюблені. Деякі кулінари замінюють ананаси яблуками, з чим індичка теж непогано поєднується.
- Індичка - 50 грам
- Ананаси - 1 штука (банку)
- Цибуля - 2 штуки
- Зелений перець - 1 штука
- Біле сухе вино - 200 мілілітрів
- Томатна паста - 3 чайних ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Вода - 100 мілілітрів
- Sushenaya перекидається - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1
М'ясо вимийте, промокніть паперовим рушником і наріжте кубиками. Додайте сіль, перець і ложку борошна.
2
Очистіть цибулю і наріжте півкільцями. Вимийте перець, видаліть насіння і наріжте смужками. З ананасів злийте маринад.
3
На сковороді розігрійте масло і обсмажте м'ясо. Коли м'ясо підрум'яниться, додайте нарізану цибулю. Смажте, поки цибуля не стане золотистим.
4
Додайте вино, почекайте якийсь час, поки спирт не випарується. Розведіть в підлогу чашки води томатну пасту і додайте до індички. Гасіть рагу на маленькому вогні 40 хвилин.
5
Через 20 хвилин після початку готування, додайте шматочки ананаса і перець. Якщо соус надто густий, додайте трохи води.
6
В кінці додайте подрібненої висушеної м'яти або нарізане свіже листя. Якщо потрібно додайте сіль і перець. Смачного!