Рецепт Індичка з ананасами фото

Індичка з ананасами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Індичка , Птах , Філе індички
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

До м'яса птиці дуже добре підходять всі види фруктів, але ананаси надають особливу пікантність. На цей раз я пропоную вам рецепт, як приготувати індичку з ананасами і зеленим перцем в томатному соусі.

Опис приготування:

Ця страва чудово поєднується з білим рисом або іншими крупами. Ви можете також подавати індичку як рагу з білим хлібом на вечерю. З овочами ви також можете поекспериментувати, додати свої улюблені. Деякі кулінари замінюють ананаси яблуками, з чим індичка теж непогано поєднується.

  • Індичка - 50 грам
  • Ананаси - 1 штука (банку)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Зелений перець - 1 штука
  • Біле сухе вино - 200 мілілітрів
  • Томатна паста - 3 чайних ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Sushenaya перекидається - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
1
М'ясо вимийте, промокніть паперовим рушником і наріжте кубиками. Додайте сіль, перець і ложку борошна.
2
Очистіть цибулю і наріжте півкільцями. Вимийте перець, видаліть насіння і наріжте смужками. З ананасів злийте маринад.
3
На сковороді розігрійте масло і обсмажте м'ясо. Коли м'ясо підрум'яниться, додайте нарізану цибулю. Смажте, поки цибуля не стане золотистим.
4
Додайте вино, почекайте якийсь час, поки спирт не випарується. Розведіть в підлогу чашки води томатну пасту і додайте до індички. Гасіть рагу на маленькому вогні 40 хвилин.
5
Через 20 хвилин після початку готування, додайте шматочки ананаса і перець. Якщо соус надто густий, додайте трохи води.
6
В кінці додайте подрібненої висушеної м'яти або нарізане свіже листя. Якщо потрібно додайте сіль і перець. Смачного!

Схожі рецепти