Рецепт Індичка з ананасами фото

Індичка з ананасами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Індичка, Птах, Філе індички
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

До м'яса птиці дуже добре підходять всі види фруктів, але ананаси надають особливу пікантність. На цей раз я пропоную вам рецепт, як приготувати індичку з ананасами і зеленим перцем в томатному соусі.

Ця страва чудово поєднується з білим рисом або іншими крупами. Ви можете також подавати індичку як рагу з білим хлібом на вечерю. З овочами ви також можете поекспериментувати, додати свої улюблені. Деякі кулінари замінюють ананаси яблуками, з чим індичка теж непогано поєднується.

  • Індичка - 50 грам
  • Ананаси - 1 штука (банку)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Зелений перець - 1 штука
  • Біле сухе вино - 200 мілілітрів
  • Томатна паста - 3 чайних ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Sushenaya перекидається - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
1
М'ясо вимийте, промокніть паперовим рушником і наріжте кубиками. Додайте сіль, перець і ложку борошна.
2
Очистіть цибулю і наріжте півкільцями. Вимийте перець, видаліть насіння і наріжте смужками. З ананасів злийте маринад.
3
На сковороді розігрійте масло і обсмажте м'ясо. Коли м'ясо підрум'яниться, додайте нарізану цибулю. Смажте, поки цибуля не стане золотистим.
4
Додайте вино, почекайте якийсь час, поки спирт не випарується. Розведіть в підлогу чашки води томатну пасту і додайте до індички. Гасіть рагу на маленькому вогні 40 хвилин.
5
Через 20 хвилин після початку готування, додайте шматочки ананаса і перець. Якщо соус надто густий, додайте трохи води.
6
В кінці додайте подрібненої висушеної м'яти або нарізане свіже листя. Якщо потрібно додайте сіль і перець. Смачного!

Схожі рецепти