Рецепт Індичка, тушкована з грибами фото

Індичка, тушкована з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка, Птах, Гриби
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Індичка, тушкована з грибами - прекрасне блюдо, яке підійде на обід або вечерю. А якщо додати картоплю, тоді і про гарнір можна не думати, адже страва виходить дуже насиченим і ситним.

Приготуємо індичку, тушковану з грибами в домашніх умовах. Індичку промиваємо і розрізаємо на порційні шматочки, потім складаємо в мультиварку. Додаємо розморожені гриби і порізану картоплю, також кладемо лавровий лист і спеції. Вливаємо гарячу воду або бульйон, готуємо страву в режимі "гасіння" 2 годину. Хай щастить!

  • Індичка - 1 штука
  • Картопля - 1 кілограм
  • Гриби - 500 грам
  • Лавровий лист - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Вода або бульйон - За смаком
індичка, тушкована з грибами - фото крок 1
Індичку ретельно промиваємо і поділяємо на порційні шматочки.
індичка, тушкована з грибами - фото крок 2
Перекладаємо м'ясо в мультиварку, зверху засипаємо гриби (попередньо розморожені).
індичка, тушкована з грибами - фото крок 3
Картопля моєму, чистимо і нарізаємо кубиками. Засипаємо зверху і додаємо лавровий лист, сіль і перець.
індичка, тушкована з грибами - фото крок 4
Вливаємо гарячу воду або бульйон (картопля повинна бути покритий). Виставляємо програму "гасіння" з 2 години і закриваємо кришку. За півгодини до готовності потрібно все перемішати.
індичка, тушкована з грибами - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти