Індичка, тушкована з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Індичка, тушкована з грибами - прекрасне блюдо, яке підійде на обід або вечерю. А якщо додати картоплю, тоді і про гарнір можна не думати, адже страва виходить дуже насиченим і ситним.
Приготуємо індичку, тушковану з грибами в домашніх умовах. Індичку промиваємо і розрізаємо на порційні шматочки, потім складаємо в мультиварку. Додаємо розморожені гриби і порізану картоплю, також кладемо лавровий лист і спеції. Вливаємо гарячу воду або бульйон, готуємо страву в режимі "гасіння" 2 годину. Хай щастить!
- Індичка - 1 штука
- Картопля - 1 кілограм
- Гриби - 500 грам
- Лавровий лист - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Вода або бульйон - За смаком
Індичку ретельно промиваємо і поділяємо на порційні шматочки.
Перекладаємо м'ясо в мультиварку, зверху засипаємо гриби (попередньо розморожені).
Картопля моєму, чистимо і нарізаємо кубиками. Засипаємо зверху і додаємо лавровий лист, сіль і перець.
Вливаємо гарячу воду або бульйон (картопля повинна бути покритий). Виставляємо програму "гасіння" з 2 години і закриваємо кришку. За півгодини до готовності потрібно все перемішати.
Смачного!