Рецепт Індичатина з овочами в томатному соусі фото

Індичатина з овочами в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах, Філе індички
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ніжне м'ясо індичатини в поєднанні зі свіжими овочами і томатним соусом не залишить вас байдужими. Таке смачне і ситне блюдо стане прекрасною ідеєю для ситного обіду або вечері для всієї родини.

Блюдо в цілому виходить не тільки надзвичайно смачним, але і досить поживним. Можна подати самостійно або з будь-яким гарніром на вибір. Приготувати індичину з овочами в томатному соусі досить просто, а результат вас порадує. Дуже ніжно, соковитий, запашний! Спробуйте!

  • Індичка - 800 грам (філе)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Сік томатний - 60 мілілітрів
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
індичатина з овочами в томатному соусі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
індичатина з овочами в томатному соусі - фото крок 2
Індичину наріжте невеликими шматочками і викладіть на розпечену сковороду з рослинним маслом.
індичатина з овочами в томатному соусі - фото крок 3
Обсмажте на сильному вогні, періодично помішуючи до легкої золотистої скоринки.
індичатина з овочами в томатному соусі - фото крок 4
Потім вогонь збавте і по черзі додайте овочі, кожну партію обсмажуючи приблизно по 5 хвилин. Спочатку морква, нарізану кубиками.
індичатина з овочами в томатному соусі - фото крок 5
Потім нарізаний кубиками цибулю.
індичатина з овочами в томатному соусі - фото крок 6
Нарізаний аналогічно болгарський перець.
індичатина з овочами в томатному соусі - фото крок 7
І нарізаний кубиками помідор.
індичатина з овочами в томатному соусі - фото крок 8
В кінці додайте сіль, перець, соєвий соус, томатну пасту, цукор, томатний сік і готуйте все на невеликому вогні під кришкою до готовності м'яса. В самому кінці додайте трохи води, кількість залежить від бажаної густоти соусу і частинами введіть борошно. Доведіть до кипіння, дайте соусу загуснути і зніміть з вогню. Індичатина з овочами в томатному соусі готова.
індичатина з овочами в томатному соусі - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти