Індичатина з овочами в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти для схуднення
Ніжне м'ясо індичатини в поєднанні зі свіжими овочами і томатним соусом не залишить вас байдужими. Таке смачне і ситне блюдо стане прекрасною ідеєю для ситного обіду або вечері для всієї родини.
Блюдо в цілому виходить не тільки надзвичайно смачним, але і досить поживним. Можна подати самостійно або з будь-яким гарніром на вибір. Приготувати індичину з овочами в томатному соусі досить просто, а результат вас порадує. Дуже ніжно, соковитий, запашний! Спробуйте!
- Індичка - 800 грам (філе)
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сік томатний - 60 мілілітрів
- Цукор - 2 чайних ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Індичину наріжте невеликими шматочками і викладіть на розпечену сковороду з рослинним маслом.
Обсмажте на сильному вогні, періодично помішуючи до легкої золотистої скоринки.
Потім вогонь збавте і по черзі додайте овочі, кожну партію обсмажуючи приблизно по 5 хвилин. Спочатку морква, нарізану кубиками.
Потім нарізаний кубиками цибулю.
Нарізаний аналогічно болгарський перець.
І нарізаний кубиками помідор.
В кінці додайте сіль, перець, соєвий соус, томатну пасту, цукор, томатний сік і готуйте все на невеликому вогні під кришкою до готовності м'яса. В самому кінці додайте трохи води, кількість залежить від бажаної густоти соусу і частинами введіть борошно. Доведіть до кипіння, дайте соусу загуснути і зніміть з вогню. Індичатина з овочами в томатному соусі готова.
Смачного!