Хрусткі цукіні в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Смачні, хрусткі, пікантні кабачки! Ця страва для тих, хто обожнює кабачки в будь-якому вигляді. Найпростіше і швидке в приготуванні і найсмачніше блюдо! Смачного!
Хрусткі зовні, соковиті всередині і дуже ароматні брусочки. Ароматна хлібна крихта ... Це вона надає хрусткий чудовий смак цукіні. Хочу зауважити, що свежеприготовленная крихта прилипає до цукіні набагато гірше, ніж підсушена. Підсушена крихта (або панірувальні сухарі) лягає рівніше і рівніше ж присмажується. Але смаку свіжа крихта додає більше. Хрусткі цукіні з духовки не раз послужили мені чудовим гарніром. Хоча вони цілком тягнуть і на самостійне блюдо. Таким же способом можна приготувати кружечки з цукіні або кабачків.
- Cukini - 3 штуки
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 3/4 склянки
- Часник - 1/3 чайних ложки (сушений)
- Петрушка сушена - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Наріжте цукіні товстими брусками.
2. Збийте яйце, приправте їх сіллю і перцем за смаком.
3. Змішайте панірувальні сухарі, тертий пармезан, часник і петрушку.
4. Занурте цукіні в яєчну суміш, а після обваляйте в сухої суміші.
5. Запікайте хрусткі цукіні в духовці при температурі 220 градусів 20-25 хвилин.