Рецепт Хрусткі цукіні в духовці фото

Хрусткі цукіні в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Цукіні
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю

Смачні, хрусткі, пікантні кабачки! Ця страва для тих, хто обожнює кабачки в будь-якому вигляді. Найпростіше і швидке в приготуванні і найсмачніше блюдо! Смачного!

Хрусткі зовні, соковиті всередині і дуже ароматні брусочки. Ароматна хлібна крихта ... Це вона надає хрусткий чудовий смак цукіні. Хочу зауважити, що свежеприготовленная крихта прилипає до цукіні набагато гірше, ніж підсушена. Підсушена крихта (або панірувальні сухарі) лягає рівніше і рівніше ж присмажується. Але смаку свіжа крихта додає більше. Хрусткі цукіні з духовки не раз послужили мені чудовим гарніром. Хоча вони цілком тягнуть і на самостійне блюдо. Таким же способом можна приготувати кружечки з цукіні або кабачків.

  • Cukini - 3 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 3/4 склянки
  • Часник - 1/3 чайних ложки (сушений)
  • Петрушка сушена - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
хрусткі цукіні в духовці - фото крок 1
1. Наріжте цукіні товстими брусками.
хрусткі цукіні в духовці - фото крок 2
2. Збийте яйце, приправте їх сіллю і перцем за смаком.
хрусткі цукіні в духовці - фото крок 3
3. Змішайте панірувальні сухарі, тертий пармезан, часник і петрушку.
хрусткі цукіні в духовці - фото крок 4
4. Занурте цукіні в яєчну суміш, а після обваляйте в сухої суміші.
хрусткі цукіні в духовці - фото крок 5
5. Запікайте хрусткі цукіні в духовці при температурі 220 градусів 20-25 хвилин.

Схожі рецепти