Рецепт Хліб-Омлет фото

Хліб-Омлет
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Латвійська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На сніданок
Гарячі страви , Омлет
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Смачний сніданок на швидку руку можна приготувати з скибочок хліба і збитих яєць. Хліб-омлет можна взяти з собою на роботу, пікнік, в поїздку. Він ідеальний з паштетом, падіння, різними соусами.

Опис приготування:

Барвистий і незвичайний сніданок напевно сподобається вашим рідним, якщо ви подасте його з пилу-з жару з ковбасними виробами, м'ясними або намазками. За бажанням можна повністю залити хлібні скибочки яєчної сумішшю, а можна зробити такі ж, як в рецепті - отвори, в які заливається омлет.

  • Хліб - 4 скибочки (будь-якого сорту)
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Масло рослинне - 30 мілілітрів
  • Сіль - 2 щіпки
хліб-Омлет - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти. Найкраще використовувати курячі яйця з ферми.
хліб-Омлет - фото крок 2
Вбийте курячі яйця в глибоку ємність, всипте дрібки солі і збийте все виделкою або вінчиком протягом 1-2 хвилин.
хліб-Омлет - фото крок 3
Склянкою або чашкою зробіть в скибочках хліба отвори, вирізаний м'якуш Hе викидайте - його теж можна підсмажити в олії, як сухарики.
хліб-Омлет - фото крок 4
Розігрійте на сковороді рослинне масло, помістивши ємність на плиту і включивши середній нагрів. Потім нагрів зменшіть, викладіть на сковороду скибочки хліба і влийте в поглиблення по столовій ложці маси збитих яєць.
хліб-Омлет - фото крок 5
Як тільки омлет схопиться, долийте до верху заглиблень ще трохи збитою маси. Це робиться для того, щоб вона не розтеклася по всій сковороді. Обсмажте близько 1 хвилини.
хліб-Омлет - фото крок 6
Акуратно переверніть на іншу сторону і обсмажте до рум'яності. Викладіть приготовану страву на тарілку, таким же чином обсмажте наступні заготовки.
хліб-Омлет - фото крок 7
Подавайте до столу гарячим. Смачного!

Схожі рецепти