Хліб-Омлет
(покроковий рецепт з фото)
Смачний сніданок на швидку руку можна приготувати з скибочок хліба і збитих яєць. Хліб-омлет можна взяти з собою на роботу, пікнік, в поїздку. Він ідеальний з паштетом, падіння, різними соусами.
Барвистий і незвичайний сніданок напевно сподобається вашим рідним, якщо ви подасте його з пилу-з жару з ковбасними виробами, м'ясними або намазками. За бажанням можна повністю залити хлібні скибочки яєчної сумішшю, а можна зробити такі ж, як в рецепті - отвори, в які заливається омлет.
- Хліб - 4 скибочки (будь-якого сорту)
- Куряче яйце - 2 штуки
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Сіль - 2 щіпки
Підготуйте зазначені інгредієнти. Найкраще використовувати курячі яйця з ферми.
Вбийте курячі яйця в глибоку ємність, всипте дрібки солі і збийте все виделкою або вінчиком протягом 1-2 хвилин.
Склянкою або чашкою зробіть в скибочках хліба отвори, вирізаний м'якуш Hе викидайте - його теж можна підсмажити в олії, як сухарики.
Розігрійте на сковороді рослинне масло, помістивши ємність на плиту і включивши середній нагрів. Потім нагрів зменшіть, викладіть на сковороду скибочки хліба і влийте в поглиблення по столовій ложці маси збитих яєць.
Як тільки омлет схопиться, долийте до верху заглиблень ще трохи збитою маси. Це робиться для того, щоб вона не розтеклася по всій сковороді. Обсмажте близько 1 хвилини.
Акуратно переверніть на іншу сторону і обсмажте до рум'яності. Викладіть приготовану страву на тарілку, таким же чином обсмажте наступні заготовки.
Подавайте до столу гарячим. Смачного!