Рецепт Хек галісійська фото

Хек галісійська
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Риба та морепродукти , Хек
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вам сьогодні приготувати надзвичайно смачну рибку за класичним іспанському рецептом. Блюдо виходить ароматним і ситним, а найголовніше - неймовірно смачним! Читайте рецепт і пробуйте! !

Опис приготування:

Хек по-галісійська - універсальне блюдо як для обіду, так і для вечері. Його перевага в тому, що це і гарнір і основне блюдо відразу. А ще воно неймовірно корисно, так як готується фактично на пару. Спробуйте, ви просто пальчики оближете!

  • Хек - 1 кілограм (заморожений)
  • Картопля - 3 штуки (великий)
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Стручкова квасоля - 200 грам (заморожена)
  • Горошок - 150 грам (консервований)
  • Часник - 3 зубчики
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Червоний перець - 2 чайних ложки
  • Приправа - 1 Ст. Ложка (для риби)
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Оливкова олія - За смаком
хек галісійська - фото крок 1
1. Насамперед необхідно розморозити рибу, очистіть її від шкіри і всього зайвого. Видавіть в рибу сік з половинки лимона, посипте спеціями для риби і посоліть. Залиште маринуватися.
хек галісійська - фото крок 2
2. Очистіть цибулю і картоплю. Лук поріжте півкільцями, а картопля - кружечками.
хек галісійська - фото крок 3
3. Злегка обсмажте цибулю на оливковій олії разом з видавленим через прес часником.
хек галісійська - фото крок 4
4. Коли цибуля стане злегка м'яким, додайте до нього картопля, лавровий лист, сіль і червоний перець. Залийте водою, так щоб вона покривала овочі, і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і тушкуйте 5 хвилин.
хек галісійська - фото крок 5
5. Через п'ять хвилин додайте стручкову квасолю, тушкуйте ще 5 хвилин під кришкою.
хек галісійська - фото крок 6
6. Через 5 хвилин зніміть кришку, викладіть поверх овочів замариновану рибу і посипте все горошком. tusim 20 хвилин з відкритою кришкою, до готовності риби.
хек галісійська - фото крок 7
7. Блюдо готово!
хек галісійська - фото крок 8
8. Викладіть на тарілки і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти