Хашлама з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Хашлама з баранини - блюдо кавказької національної кухні, приготоване в казані. Бараняче м'ясо гаситься в казані з іншими овочами. Виходить дуже насичене блюдо з великою кількістю соку!
Приготуємо хашламу з баранини в домашніх умовах. Бараняче м'ясо нарізають і гаситься в казані з овочами. Інгредієнти слід викладати шарами, чим більше шарів вийде, тим краще. У мене, на жаль, вийшов тільки один шар, але і це не зіпсувало загального враження! До речі, їдять хашламу ложками. Гарного вам дня!
- Баранина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Перецьь болгарський - 2 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
Ріжемо цибулю кільцями або півкільцями і викладаємо на дно казана.
Зверху викладаємо перець, порізаний соломкою.
Помідори ріжемо часточками і кладемо на перець.
Баранину ріжемо середніми шматочками і кладемо зверху рівним шаром. Перчимо і солимо.
Поверх баранини кладемо ще один шар залишилися овочів. Щільно закриваємо казан кришкою і ставимо на повільний вогонь, приблизно на 2-3 годину.
Смачного!