Рецепт Хашлама з баранини фото

Хашлама з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Овочі, Баранина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Гарячі страви, Хашлама

Хашлама з баранини - блюдо кавказької національної кухні, приготоване в казані. Бараняче м'ясо гаситься в казані з іншими овочами. Виходить дуже насичене блюдо з великою кількістю соку!

Приготуємо хашламу з баранини в домашніх умовах. Бараняче м'ясо нарізають і гаситься в казані з овочами. Інгредієнти слід викладати шарами, чим більше шарів вийде, тим краще. У мене, на жаль, вийшов тільки один шар, але і це не зіпсувало загального враження! До речі, їдять хашламу ложками. Гарного вам дня!

  • Баранина - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Перецьь болгарський - 2 штуки
  • Помідори - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
хашлама з баранини - фото крок 1
Ріжемо цибулю кільцями або півкільцями і викладаємо на дно казана.
хашлама з баранини - фото крок 2
Зверху викладаємо перець, порізаний соломкою.
хашлама з баранини - фото крок 3
Помідори ріжемо часточками і кладемо на перець.
хашлама з баранини - фото крок 4
Баранину ріжемо середніми шматочками і кладемо зверху рівним шаром. Перчимо і солимо.
хашлама з баранини - фото крок 5
Поверх баранини кладемо ще один шар залишилися овочів. Щільно закриваємо казан кришкою і ставимо на повільний вогонь, приблизно на 2-3 годину.
хашлама з баранини - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти