Хашлама з баранини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хашлама по-вірменськи відмінно готується в мультиварці. Поєднання м'яса і овочів, приготованих у власному соку, просто неймовірне. Це варто спробувати.
Ідеальний варіант для приготування в мультиварці - це хашлама по-вірменськи. Щоб її приготувати крупно наріжте м'ясо і овочі. Налийте в мультиварку трохи рослинного масла і викладіть інгредієнти шарами в наступній послідовності: цибуля, морква, половина помідор, половина баклажан і м'ясо. На цьому етапі посоліть і приправте хмелі-сунелі до смаку. Потім викладіть шари перцю, другу половину помідор і баклажан. Зверху посипте свіжою зеленню, ще посоліть і посипте приправою. Тушіте 1 час 20 хвилин. Готову страву прикрасьте гілочками зелені і подавайте на стіл. Смачного!
- Баранина - 500 грам
- Помідори - 3 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Болгаpскій пеpец - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Пучок петрушки - 1 штука
- Хміль-сунелі, сіль - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Крупно поріжте овочі і м'ясо. Налийте на дно чаші мультиварки трохи рослинного масла і викладіть овочі та м'ясо шарами. Спочатку викладіть цибулю, морква і половину помідор.
Потім шар з половини баклажана.
Далі викладіть баранину. Додати сіль, посипте приправою хмелі-сунелі до смаку.
Викладіть овочі, що залишилися - перець, другу половину помідор і баклажан. Посипте свіжою зеленню, ще посоліть і посипте приправою. Води не додавайте, в процесі приготування виділиться досить соку.
Увімкніть режим «Гасіння» на 1 час 20 хвилин. Готову страву прикрасьте гілочками зелені.